Український співак Михайло Хома, відомий під сценічним псевдонімом DZIDZIO, вирішив зробити важливий крок та тимчасово відмовитися від свого розважального культового образу через війну.

Артист пояснює це рішення почуттям підвищеної відповідальності перед власними дітьми, наступними поколіннями українців та усією державою в умовах збройної агресії проти нашої країни.

Михайло Хома - DZIDZIO. Фото: instagram.com/dzidzio/

"Коли людині нема чого втрачати, там дуже велика воля, свобода. А коли в людини з'являється якась відповідальність перед дітьми, наступним поколінням, державою, тоді ти розумієш, що треба трошки нести її. Це трансформація. Ми ростемо, дякувати Богу ", - заявляє он.

За його словами, ця трансформація є проявом особистісного зростання, без якого життя стало б нецікавим. Водночас Михайло Хома висловив подяку своїм шанувальникам, яким імпонував його задерикуваний та безтурботний сценічний образ, з яким вони могли себе ідентифікувати.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Михайло Хома - DZIDZIO. Фото: instagram.com/dzidzio/

Свій знаменитий сценічний амплуа з бородою та веселими діалектними піснями "Сусіди", "Кадиллак", "Павук" тощо. Михайло Хома створив ще 2008 року.

"Ніколи не слухав його через ту марення, яку він ніс колись. Та й стиль не мого смаку. Але я вражений від нинішнього Михайла та глибини погляду", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров "відібрав" екс-улюбленку Потапа та колишню Волошина: "З красунями..."

Як повідомляв "Знай.uа", українці обрали найсексуальнішого актора: "Харизма – належного розміру"

Знай.ua писав, Дантес відкрив у собі дар ясновидіння: "Потрібно купувати карти таро і заробляти гроші"