У черговому турі Major League Soccer команда "Інтер Майамі" приймала на своєму полі "Орландо Сіті". Цей поєдинок запам'ятався не лише перемогою господарів із рахунком 5:0, а й курйозним епізодом за участю зіркового аргентинського форварда Ліонеля Мессі...

Легендарний футболіст, який минулого року приєднався до міамського клубу, продемонстрував свою звичну результативність, зробивши дубль у ворота суперника. Однак, крім голів, Мессі встиг відзначитися ще одним епізодом, що викликав чималий переполох на трибунах.

Ліонель Мессі, скріншот: X (Twitter)

Під час матчу аргентинцю випала можливість виконати штрафний удар. Ліонель спробував несподівано перекинути м'яч через стінку захисників, проте зробив це надто сильно. пролетів над поперечиною воріт і опинився на фанатському секторі, мало не влучивши в голову маленькій дівчинці.

Малюк, звичайно ж, злякався і незабаром усі побачили її сльози. На щастя, поряд була її мама-вболівальниця, яка змогла швидко заспокоїти дочку. Цей епізод, безумовно, додав особливість у вже емоційний поєдинок.

Популярні новини зараз

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Ліонель Мессі, скріншот: X (Twitter)

Втім, головним героєм матчу став саме Мессі, який продовжує демонструвати високий рівень гри навіть у серйозному для футболіста віці. Хоча й незрозуміло, чому він надто рано пішов із більш "професійного" футболу.

Нагадаємо, легенда збірної Англії Уейн Руні хоче стати великим боксером: з тренерством нічого не вийшло

Як повідомляв "Знай.ua", зірка збірної України страждає від власної дружини? Красуня стала на захист самої себе

Знай.ua писав, у Німеччині зарізали юного баскетболіста: кричали про Україну і били ножем