Відома в соціальних мережах українська астрологічна експертка Інна Гнатюк поділилася новим прогнозом щодо повномасштабної війни в Україні. За її словами, у травні 2024 року для нас розпочнеться сприятливий період.

Про це Інна Гнатюк розповіла у YouTube-каналі "Прогноз".

Інна Гнатюк, скріншот: YouTube

За словами Інни Гнатюк, після зміни головнокомандувача ЗСУ українці дізнаються про зміну влади. Все це, продовжила експерт, позитивно позначиться на подіях у нашій країні.

"Головнокомандувача ЗСУ та вищого військового командування ми вже побачили, і далі будуть результати цієї зміни влади, і вони будуть хороші для нас", - пояснила астрологиня.

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Українські захисники, скріншот: YouTube

Вона наголосила, що повернення земель можливе у період з 14 травня по 13 червня, а мешканці звільнених територій отримають спокій.

Вже навесні 2025 року, каже астрологиня, для України закінчиться лихоліття. У нас з'явиться шанс стати справді незалежними та розірвати порочне коло.

"29 березня 2025 року закінчиться період Саде-саті, коли все перевертається з ніг на голову. У глобальному аспекті це можна охарактеризувати так: через величезні втрати, величезний біль за багато тисяч років Україна отримала шанс стати справді незалежною, розірвати порочне коло. Тому це буде позитивний час для нас та України. Взагалі, до 2029 року Україна має врегулювати питання із землею та відновленням зруйнованого Росією та війною", - висловилася Гнатюк.

Нагадаємо, що за секрет вони знають, де беруть молодильні яблука: 4 знаки Зодіаку, які виглядають молодшими з кожним роком.

Раніше повідомлялося, переворот у росії, обстріли та хаотична допомога: астролог розповіла, що "накриє" Україну в березні.

Також "Це дно...": український астролог озвучив тривожний прогноз на закінчення війни.