Українська співачка Аліна Гросу викликала хвилю обговорень серед своїх прихильників, опублікувавши відео до пісні "Туман", у фінальних кадрах якого з'явились весільні сцени.

Цей момент спонукав фанатів переповнювати артистку вітаннями з нібито одруженням.

Проте Гросу продовжує підживлювати інтригу, показуючи свого обранця лише частково та не розкриваючи його особистості. Однак подруга співачки у бесіді з блогером Богданом Беспаловим розкрила деякі деталі їхніх стосунків.

Виявляється, обранець Гросу є досить відомою і медійною особистістю в Україні. За словами подруги, Аліна не бажає з цього шлюбу робити його ще більш популярним, адже в їхніх стосунках існує постійна "конкуренція".

Кадр із нового кліпу Аліни Гросу, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Обидва вони мають сильний характер, і ведуть дискусії щодо того, хто має бути головою сім'ї. На даний момент Гросу не квапиться робити свого партнера широко відомим.

Нагадаємо, першим чоловіком Аліни Гросу був бізнесмен Олександр Комков, від якого співачка відійшла через невірність. Після розлучення вона мала відносини з російським актором Романом Полянським.

Раніше ми вже повідомляли, що Аліна Гросу нарешті здалася з дитиною і розповіла про хвилювання. Аліна Гросу одного разу показала зворушливе фото зі своїм молодшим братом, який народився у 2017 році і незабаром піде до першого класу, що дуже хвилює співачку. Також вона наголосила, що навіть не помітила, як подорослішав хлопчик.