Нерідко непорозуміння та відсутність близьких відносин між членами сім'ї призводять до гірких наслідків після смерті одного з них.

Історія, що трапилася в британській родині Вордів, яскраво ілюструє. Фредерік Уорд-старший помер у 2020 році у віці 91 року. Колишній військовий залишив по собі чималі статки у розмірі близько 500 000 фунтів стерлінгів. Проте розподіл цих коштів між нащадками спричинив сімейний конфлікт. Про це повідомляє Daily Star.

Заповіт. Фото Pexels

Під час складання заповіту Уорд вирішив майже всі свої заощадження передати двом із трьох дітей – сину Террі та дочці Сьюзен, яка була його постійною опікункою. Решта ж онуків — від померлого раніше батька третього сина Фреда-молодшого їм лише за символічною сумою - 50 фунтів кожному.

Причиною такого вибору, за словами Фредеріка, стало те, що діти його покійного сина Фреда дуже рідко відвідували і не відвідували під час його хвороб. У той же час відносини з Террі та Сьюзен були близькими та теплими.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Показати ще

Коли зміст заповіту було оголошено, це спричинило справжній скандал серед онуків Ворда-старшого. П'ятеро сестер – Керол, Анджела, Аманда, Крістіна та Джанет – звинуватили свого дядька Террі та тітку Сьюзен у тому, що вони несправедливо вплинули на діда, змусивши його змінити заповіт на їхню користь. За їхніми словами, вони мали право на третину частини, яку мав залишити їхній батько Фред-молодший.

Гроші. Фото: скрін youtube

Проте Високий суд у Лондоні відхилив усі звинувачення онучок, визнавши рішення Фредеріка Уорда цілком законним та обґрунтованим. На думку судді Джеймса Брайтвелла, для розчарованого браком уваги з боку онуків діда було "цілком розумно" виключити їх зі свого заповіту через "дуже обмежені контакти" з ними в останні роки життя.

Нагадаємо, підслухав сімейні секрети та розбагатів: американець використав дружину, щоб зірвати куш у 1,76 млн доларів

Як повідомляв "Знай.uа", купили будинок, але він виявився з "подарунком": непроханий сусід відмовився залишати житло

Знай.uа писав, йому допомогла "енергія сонця"? Чоловік рік нічого не їв, залишився живим і зміг сильно схуднути