Вчені ламають голови у спробах зрозуміти, чому у знайдених на місці старовинного рибальського села в Перу останки людських тіл присутні зайві руки та ноги.

Про це повідомляють ЗМІ.

археологи

Варто зазначити, що несподівану знахідку було виявлено під час проведення робіт із водопостачання у місті Уанчака, що на північному узбережжі країни.

Відомо, що у могилах, які виявили будівельники, знаходяться людські тіла, у деяких навіть було знайдено "зайві" руки та ноги.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Вчені розповіли, що на багатьох кістках було знайдено сліди травм, деякі навіть рубані, що свідчило про насильницький характер смерті. Археологи зазначають, що в основному "зайві" кінцівки були виявлені у людей, травмованих.

Водночас слід зазначити, що археологи виявили під час розкопок незвичайну знахідку. Нею виявилася таємнича та незвичайна мумія, яка була виявлена ​​в одній із гробниць. Останки привернули увагу експертів із усього світу. Серед них виявилися не лише археологи, а й уфологи.

Вся річ у тому, що знайдена мумія дуже нагадувала інопланетян. Вченим вдалося визначити, що багато років тому єгиптяни малювали обличчя померлих такими, якими вони були ще за життя. А малюнок цієї мумії зовсім не був схожим на звичайну людину.

Завдяки проведенню безлічі досліджень вченим все ж таки вдалося встановити, що всі поховання були зроблені більш ніж 300 років до нашої ери. Ці розкопки порадували археологів тим, що всі мумії збереглися в хорошому стані. Тому дослідники хочуть провести аналіз ДНК. Вони поставили собі за мету – точно встановити, чи пов'язана виявлена ​​мумія з інопланетними цивілізаціями.

Існує ймовірність, що цей експонат – це звичайна витівка жартівників. Ця версія виникла через те, що деякі мумії знайшли на підлозі гробниці. Цілком можливо, що хтось намагався знайти у гробниці коштовності та інші скарби. І заради жарту він вирішив змінити зовнішність мумії. Вчені збираються провести усі необхідні аналізи найближчим часом. А поки що вони не можуть бути впевненими в тому, що мумія справді має інопланетне походження.

Нагадаємо, що людина поралася на городі і знайшла стародавнє місто: воювали ще за Мідаса і перемогли його.

Раніше ми повідомляли, що наречена їхала до піхотинця цілих 36 годин, щоб вийти заміж.