Маг ведичної традиції Ігор Мехеда розповів, що оригінальна молитва "Отче наш" — арамейською мовою — здатна втілювати бажання.

Однак, існуючі переклади, у тому числі давньогрецька, молитви неточні та спотворюють сенс, тому "Отче наш" втратила свої чудодійні сили.

На жаль, існуючі переклади молитви неточні, що спотворило зміст і позбавило молитву чудодійної сили.

Він знайшов докази цього в Новому Завіті, де описані чудеса та зцілення, які чинили за допомогою цієї молитви апостолами. Крім того, апостол Андрій Первозванний вільно спілкувався з волхвами під час подорожі по Дніпру "з варягів у греки", що також можна віднести до розряду чудес.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

"У головних молитвах усіх релігій і духовних навчань землі міститься ключ до входу в Ядро. Той, хто знайшов цей вхід, буде доступний швидке виконання всіх задумів у нашому земному світі. Спочатку молитва "Отче наш", написана арамейською мовою, такими параметрами мала", - пояснив Ігор Мехеда.

Далі маг уточнив, що в езотериці мається на увазі під цим "Ядром".

Усім відомий термін психоаналізу, введений у роботах Карла Юнга - "колективне несвідоме людство".

Юнг умів працювати з цим колективним несвідомим, зокрема, завдяки цьому він передбачав і передчував Другу світову війну, про що писав у своїх роботах.

"Також, як існує колективне несвідоме людства, існує і колективне несвідоме всього живого на Землі, несвідоме самої планети як живої і розумної істоти, а далі Сонця, Сонячної системи, галактики, всесвіту і всіх існуючих всесвітів. Несвідоме всіх існуючих всесвітів у європейських езотеричних доктринах називають Ядром Всесвіту, або просто Ядром. Воно задає поштовх всім явищам у всесвіті", - розповів Мехеда.

На переконання Ігоря, саме це Ядро виконує будь-які бажання.

"Якщо людина бажає, щоб у її житті виповнилося щось, він загадує бажання — створює мислеформу здійснення бажаного. Ця мислеформа спочатку існує у свідомості, потім опускається у несвідоме людини, звідти опускається у колективне несвідоме людства, звідти — у колективне несвідоме всього живого Землі… і так далі до Ядра. Коли мислеформа потрапляє в Ядро, воно втілюється в реальному Всесвіті , — уточнив он.

Церква, молитва, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Великдень у 2024 буде пізнім, а значить і Масляну треба почекати: дати свята та головні традиції.

Раніше ми повідомляли про 2 молитви, щоб ваш Ангел-Хранитель вас почув: для захисту та здоров'я.