Мешканець Мексики, 60-річний Роберто Есківель Кабрера, довжина пеніса якого сягає 48 сантиметрів лише у спокійному стані, змушений жити на невелику допомогу від держави. Справа в тому, що він не може влаштуватися на жодну роботу, оскільки йому дуже важко підібрати робочу спецформу.

Єдиний реальний вихід поки що чекатиме свою мінімальну пенсію. Про історію цього чоловіка пише американський таблоїд The ​​Metro.

Роберто Есківель Кабрера, фото: Metro

Справа навіть не в цьому - чоловік не може просто стати на коліна або пробігти кілька метрів, тому що йому заважає та сама частина тіла, якою він так пишається.

"Роботодавці з настороженістю ставляться до мене. Вони завжди обіцяють передзвонити після співбесіди, але ніколи цього не роблять", - каже чоловік.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Роберто Есківель Кабрера, фото: Metro

Світ дізнався про Роберто, коли той побив світовий рекорд із довжини пеніса. До цього рекордсменом вважався актор Джон Фелкон, володар 24 сантиметрів у спокійному та 35 в ерегованому стані. Однак навіть після визнання цей орган завдає чоловікові певних проблем.

Він часто стикається з інфекцією сечових шляхів, а також не може просто спати, оскільки повинен обмотувати пеніс бинтом і класти його поряд з собою.

Роберто Есківель Кабрера, фото: Metro

Однак, навіть незважаючи на всі ці проблеми, він відмовляється від будь-яких хірургічних втручань. Він дуже пишається цією частиною свого тіла і навіть мріє про особливу жінку, яка підійде йому за всіма параметрами та стане його вірною супутницею.

У той же час його лікар зазначає, що неодноразово рекомендував Роберту зменшити пеніс, щоб одружитися з нормальною жінкою та мати дітей.

Роберто Есківель Кабрера, фото: Metro

[quote author=""]"Але він не хоче цього. Він бажає, щоб його пеніс був більшим, ніж у інших. У Латинській Америці володаря великого органу прийнято вважати мачо. Саме це робить його особливим," - говорить він. quote]

Також лікар додає, що він разом із групою колег-медиків намагався зрозуміти природу такого великого пеніса. І фахівці дійшли висновку, що чоловік сам намагався його розтягнути ще з юнацького віку, щоб стати саме тим мачо, яким зараз є.

А поки що Роберто все ще намагається знайти собі гідну роботу. Він каже, що іноді люди сумніваються, що його член справжній. І тоді він пропонує їм подивитися на нього. Але всі чомусь відмовляються.

Нагадаємо, українська зірка Onlyfans оголила груди перед Кремлем, тепер вона у списку "найнебезпечніших".

Раніше повідомлялося, Гетьманцев вимагає податок з Pornhub, поки моделей судять за оголені груди.

Також, одна – клієнтам, інша – для хлопця: ескортницю з двома вагінами засуджує сім'я її коханого.