Мультфільм українського виробництва "Мавка. Лісова пісня" знято за мотивами драми-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня", який стартував ще 2015 року, минулого року вийшов у прокат.

Олена Кравець зізналася, чию роль озвучила у мультфільмі "Мавка", і чи дало їй це задоволення. У своєму Instgaram Олена Кравець розповіла про роботу із захопленням.

Олена Кравець. Фото: Instagram

Я - Кіліна. Я негативний персонаж, і це мені дуже подобається. Бо є таке звичне амплуа, і дуже хочеться завжди виходити за рамки та грати незвичайні ролі. І Кіліна це така, можна сказати відьма, але вона дуже модна, красива, своєю злою красою. Вона така імпульсивна, енергійна. Мені навіть, здається, зараз під час роботи, що це моє альтер-его. Знаєте, кожна людина має тіньовий бік. Я не можу сказати, що мені це легко дається, але таке задоволення... відчуваю. Таке екзистенційне, якщо можна сказати.

Килина. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Вона також уточнила, що над мультфільмом працювала команда 8 років. Також відомо, що кошторис мультика склав майже 200 мільйонів гривень. Слід сказати, що образ головної героїні "збирали" із кількох українських зірок. Наталія Денисенко озвучила головну героїню, співачка Крістіна Солової заспівала у двох офіційних саундтреках фільму, а прима-балерина Катерина Кухар наділила її рухами та пластикою.

Нагадаємо, що Олена Кравець зізналася, чи повернеться до "Кварталу 95" без Зеленського.

Раніше ми повідомляли, що дочка Олени Кравець із "Кварталу 95" зізналася мамі, як вона розбила їй серце однією фразою.