Дата Масниці щороку змінюється. Вона залежить від дати Великодня. І 2024-го року Масляну відзначатимуть з 11 по 17 березня.

Здавна це свято дуже люблять, а вся справа в тому, що на цілий тиждень люди забувають про всі свої обов'язки та домашні турботи і просто веселяться, і гуляють. Адже Масляна саме для цього й замислювалася.

До того ж, Масляна передує Великому посту, тому вона ще й чудова нагода, щоб смачно поїсти перед тим, як увійти в піст. Тим більше, що найголовнішою традицією Масляної є випікання смачних млинців.

А завершує Масляну Прощену неділю. Це свято можна назвати навіть окремим, адже воно дуже важливе. Саме в цей день потрібно вибачитися у всіх, кого ви могли образити, щоб увійти у Великий піст із чистою душею.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Але зараз ми б хотіли дати вам найкрасивіші привітання та побажання у прозі з Масляною.

Важливо, що кожен день Масляної має свою назву і окремі традиції. Але ми знайшли привітання прозі, які підійдуть до кожного з семи днів свята.

Масляна

****

Привіт Масляна, порадуй ситними пирогами та здобними млинцями! Нехай торішні негаразди швидше підуть, а радості прийдуть. Розлюбезний чоловік, скільки мені подарунка чекати - ти мені шубку обіцяв, а вже весна знову. Шубку не отримаю - одна на курорт до Єгипту полечу! Тебе хоч і люблю, все одно вкачу!

****

Вітаю з Масляною! Люба моя, готуй млинці та оладки, прийду до тебе гостити, вино-горілку попивати, червоні щічки цілувати! Дорога, бажаю тобі отримати в житті все, про що мріялося та мріялося. Твій добрий молодець, дивлячись на красу твою ненаглядну, готовий виконати будь-які побажання!

****

Хочу побажати Вам у свято Масляної всього лише найкращого! Нехай щастя та радість, здоров'я та везіння, любов та удача завжди будуть поряд з вами! А ще хочу побажати вам заробити стільки грошей, щоб вистачило не лише дітям, а й онукам, і правнукам!

Масляна

****

Вітаю тебе з Масляною! Від душі хочу побажати тобі великого щастя, а так само, щоб твоє життя було жирним, як масло для млинців – нехай буде в достатку! Я хочу побажати тобі здоров'я, і ​​нехай удача ніколи не відвернеться від тебе!

****

Сестричко, відгадай загадку: вона спочатку була на носі, а тепер вона прийшла, і не сама, а з веселощами та млинцями. Що це? Правильно, Масляна! Я вітаю тебе із цим чудовим святом і бажаю повеселитися від душі!

****

Нехай холоди йдуть, а веселощі наповнять щодня. Печи млинці, пригощаючи ними друзів та рідних. З Масляною! Бажаю позитиву та тепла.

****

Нехай сьогодні тебе всюди переслідує чудовий настрій, чудові бонуси, аромат млинців та веселі танці. Бажаю проганяти складнощі, не мати проблем, радіти кожному дню. Нехай сонечко стане ще лагіднішим, а успіхи ще грандіознішими. Позбавляйся печалів, зла, замінюючи їх успіхом, любов'ю та позитивом. З Масляною!

****

Млинці, Масляна, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Масляна-2024: коли буде і які страви обов'язково мають бути на столі.

Раніше ми повідомляли, що масове об'єднання млинцями вже скоро: скільки коштуватиме задоволення.