Захмарних тарифів мало: Vodafone дере по 300 гривень за заміну SIM-карток

Водафон. Фото кадр Youtube

Українець залишив скаргу на Vodafone через непомірні ціни на послугу, яку інші оператори надають безкоштовно. Так, за словами чоловіка, заміна старої SIM-картки на нову коштувала йому "космічну" суму - 300 гривень. Найбільше чоловіка обурило, що нова SIM-картка навіть не працює нормально. Фахівці Vodafone відреагували на скаргу і порекомендували чоловікові звернутися на підтримку, щоб інформацію передали в технічний відділ і допомогли розібратися в історії, що відбулася.

В кінці місяця платіжки вас здивують: працівники обленерго розкрили секрет низьких нарахувань

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Побутові споживачі електроенергії можуть власними силами досягти зниження сум у платіжках. У Міненерго заявили, що поки що не розглядають питання підвищення тарифу на світ, проте багато експертів вважають, що ціни можуть переглянути вже після завершення опалювального сезону. Чи буде зростання тарифів у 2024 році чи ні - достеменно поки невідомо. Проте українці вже можуть подбати про те, щоб суми у платіжках були нижчими. Енергетики дали пораду тим, хто планує замінити побутову техніку.

Чоловік вколов понад 200 вакцин від "корони", але тепер ним зайнялися вчені

Вакцинація, скріншот: YouTube

У німецькому місті Магдебург стався унікальний випадок, який привернув увагу наукової спільноти. Один із місцевих жителів отримав неймовірну кількість щеплень від COVID-19 – цілих 217 разів. Причому, незважаючи на масштабну вакцинацію, у чоловіка не спостерігалося жодних побічних ефектів, а також не було виявлено ознак зараження коронавірусом. 62-річний громадянин заявив, що мав "особисті причини" для отримання множини доз вакцини. Проте деталі він не розголошує.

Хабар за паспорт: Олексій Суханов розповів про шокову ситуацію

Олексій Суханов, фото: Знай.ua

Історія відомого українського телеведучого Олексія Суханова демонструє його незламну позицію та принципи. У недавньому інтерв'ю для YouTube-проекту Раміни Есхакзай ведучий розповів про свій шлях до здобуття українського громадянства та неприпустимих пропозицій, які йому траплялися на цьому шляху. Згадуючи події 2014 року, коли він переїхав на місце проживання в Україну, Олексій Суханов розкрив вражаючі факти спроб деяких осіб скористатися його бажанням стати громадянином цієї країни. Йому пропонували заплатити десять тисяч (найімовірніше, доларів). Валюту ведучий не уточнив... і все це за здобуття українського паспорта.

ПриватБанк розщедриться на повну: виплатить українцям по 25 тисяч гривень і більше

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Українці з картками ПриватБанку мають шанс отримати щедрий грошовий бонус у розмірі від 25 до 100 тисяч гривень. Попередньо доведеться виконати нескладні умови, повідомляють на офіційному сайті фінустанови. Власники карток Mastercard від ПриватБанку можуть отримати грошову винагороду за виконання простих умов. По суті, все, що потрібно - активно користуватися платіжною карткою. Насамперед потрібно зареєструватися в акції, а далі через додаток "Приват24" здійснити мінімум 7 платежів. Це може бути як оплата комунальних платіжок, так і плата за товари та послуги на рахунок ФОП/юридичної особи.