У світі кіноіндустрії спалахнув справжній скандал навколо нещодавно випущеного фільму "Мадам Павутина" з Дакотою Джонсон у головній ролі.

Згідно з повідомленнями Daily Mail, керівництво кінокомпанії Sony опинилося в стані відчаю і навіть агресії після того, як жінка жорстко розкритикувала їхній підхід до виробництва стрічки. Як стверджує джерело видання, у Sony аж ніяк не сміються з висловлювань Дакоти Джонсон. Вона, варто нагадати, заявляє, що знала про провал фільму ще до того, як він вийшов у кінотеатрах.

"Мадам Павутина", скріншот: Youtube

"Продюсери Sony аж ніяк не раді тому, що Дакота Джонсон продовжує розповідати, як вона передбачала невдачу "Мадам Павутини", - зазначає джерело.

Справді, незважаючи на зірковий склад та значний бюджет у 100 мільйонів доларів, фільм зібрав у світовому прокаті лише 93 мільйони, не окупивши навіть витрат на виробництво, не кажучи вже про маркетингову кампанію. Очікується, що Sony зазнає збитків у розмірі від 50 до 70 мільйонів доларів через провал цього проекту.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Не кожен фільм чекає успіху, але навіть у погані фільми вкладається багато важкої роботи, і якщо твоя головна зірка фільму буде обс * їх - це буде виглядати погано", - продовжує джерело.

"Мадам Павутина", скріншот: Youtube

Кінокомпанія, ймовірно, зробить певні висновки і враховуватиме їх при роботі над наступними проектами, а сама актриса, схоже, не дуже переживає через провал картини та можливі наслідки своєї прямолінійності.

Нагадаємо, фільм "Borderlands" ризикує розчарувати фанатів своїм акторським складом.

Як повідомляв "Знай.uа", режисер "Дюни 2" здійснив мрію вмираючого фаната, показавши йому фільм раніше за всіх, але доглянути не вдалося

Знай.ua писав, старий "Людина-павук" повертається? Головний супротивник супергероя розкрив секрет