Популярний український співак Melovin, який нещодавно пояснив, чому не хоче отримати повістку, раніше вже зізнавався, що мав серйозну алкогольну залежність. Тепер виконавець розповів, що саме вплинуло на те, щоб він перестав пити.

Про це Melovin розповів під час інтерв'ю телеведучому Олексію Суханову для проекту "Говорити Суханов", воно вже доступне для перегляду на YouTube.

Melovin у Суханова, скріншот: YouTube

З'ясувалося, що причиною цього стала хвороба. Через зайву вагу артист хотів зробити операцію та видалити грудки Біша – це скупчення щільної жирової тканини, що формує жирове тіло щоки.

Melovin у Суханова, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Я дізнався все випадково. Страждав від надмірної ваги. Я пив, але не заїдав великою кількістю страв. Не страждав на якісь нездорові харчові звички. Був раціон нормальний. Щось собі дозволяв, але я просто пухнув. Пішов у клініку зробити аналіз крові. Планував видалити грудки Біша, жирові. Мене покликав лікар і порадив перевірити печінку. Сказав - є підозра на діабет. І замість того, щоб кинути пити, почав вживати алкоголь ще більше", - розповів Melovin.

За словами артиста, він був у розпачі. Бо дізнатися у 26 років про діабет і гепатоз печінки (хронічне захворювання печінки незапальної природи - ред.) - страшно.

"Мене це вибило з колії, я продовжив вживати алкоголь. Але тривало до моменту, поки в тверезому стані не стало вкрай погано. Повністю заніміли кінцівки і дуже кололи. І я зайнявся здоров'ям, пройшов повне обстеження. Вже 10 місяців не вживаю спиртного".

Нагадаємо, 50-річна Олена Мозгова приголомшила українців новим татуюванням: "Можна адреса?".

Раніше повідомлялося, китайці придумали, як стати вищим за допомогою нового пупка: пару "копійок" і ти модель.

Також, як діагноз та камінг-аут змінили життя MELOVIN: "Давайте без образ...".