Знаменитий математик і фізик Ісаак Ньютон пророкував Апокаліпсис у 2060 році. Вчений шукав відповідь на сторінках Біблії, і в результаті окреслив конкретну дату наближення апокаліпсису.

Підкреслимо, що з Ньютона кінець світу не означав винищення життя Землі, а, навпаки, освіту чогось нового.

кінець світу

На думку знаменитого фізика, сам Ісус Христос повернеться до людей у ​​2060 році і розпочне своє правління, яке триватиме 1000 років.

У той же час, на думку вчених із Массачусетського університету, кінець світу може випасти на 40-ті роки ХХІ століття. А передумови, які ведуть до нього, можна буде спостерігати з 2020 року. Вчені вважають, що причинами Апокаліпсису буде погіршення екології на Землі, перенаселеність планети, а також брак необхідних ресурсів для життя людей.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Апокаліпсис

На сьогоднішній день багато вчених і людей сходяться на думці, що основна проблема планети – глобальне потепління. Вважається, що зростання глобальної температури на планеті всього на 2 градуси за Цельсієм – це межа, яку планета ще може пережити без катастрофічних змін рівня світового океану, ситуації з питною водою, продуктів харчування, флори та фауни.

Кінець світу

Експерти називають три головні кроки, які допоможуть запобігти Армагеддону.

  • Для того, щоб утримати потепління планети на рівні 1,5 градуса або менше, всі вчені погоджуються, що викиди вуглецю в атмосферу мають різко скоротитися так, щоб до 2050 року досягти нульового рівня.
  • Вирубування тропічних лісів дає близько 20% щорічних викидів парникових газів в атмосферу. Тому збереження лісових покривів є логічним кроком у зменшенні викидів вуглецю.
  • Вчені продовжуватимуть стежити за траєкторією карбонових викидів, щоб визначати, чи світ рухається у бік своїх амбітних планів щодо стримування глобального потепління.

Нагадаємо, що незабаром розпочнеться справжнє пекло: астролог попередила мешканців 7 міст про небезпеку.

Раніше ми повідомляли, що на Сонці сталися спалахи, які могли "покласти" стільниковий зв'язок: це лише початок.