У світі блискучих прожекторів та кінематографічної слави часто ховаються темні таємниці, про які мовчать за лаштунками.

Однак легендарна голлівудська актриса Шерон Стоун вирішила розірвати завісу мовчання та розкрити імена тих, хто змусив його вдатися до інтимних стосунків під час зйомок одного з фільмів.

Шерон Стоун: скрін із соцмережі

Незважаючи на величезний успіх та культову роль у стрічці "Основний інстинкт", яка вивела її на вершину популярності, Стоун опинилася в мережах жорстокої системи, де актрис часто принижували та експлуатували. Розповідаючи на подкасті Луї Теру , 66-річна зірка без вагань назвала імена тих, хто поставив її у незручне становище.

Продюсером, який вимагав від неї інтимних стосунків із колегою на знімальному майданчику, був Роберт Еванс. А актором, з яким Шерон мала зайнятися інтимом заради "покращення хімії на екрані", виявився Біллі Болдвін – брат відомого Алека Болдвіна. Разом вони працювали над еротичним фільмом "Тріска" 1993 року.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Шерон Стоун зізналася, що втратила "дев'ять дітей в результаті викидня" (зображення: FilmMagic)

Стоун докладно описала, як Еванс викликав її у свій офіс і, буквально сидячи на підлозі, почав розповідати про свій досвід інтимних стосунків із легендарною Евою Гарднер. Потім продюсер перейшов до справи і наполіг, що Шерон повинен переспати з Біллі Болдвіном, щоб поліпшити його акторську гру і "врятувати фільм".

"Мені не потрібно було трах*тися з Майклом Дугласом. Майкл міг прийти на роботу і знати, як потрапити в ціль, зіграти цю роль, відрепетирувати і з'явитися на екрані. А тепер я раптом опинилася в бізнесі під назвою "я повинна трах*ти людей", - розповіла розчарована Стоун.

Нагадаємо, Sony в люті через ганебну витівку головної актриси "Мадам Павутини" : "Якщо зірка обс*ратиме їх..."

Як повідомляв "Знай.uа", 2-разова переможниця "Євробачення" зібралася виступити для путінського посіпаку

Знай.ua писав, режисер "Дюни 2" здійснив мрію вмираючого фаната, показавши йому фільм раніше за всіх, але доглянути не вийшло