Шлюб - це союз двох люблячих сердець, побудований на довірі та відданості. Однак іноді життєві обставини можуть підкинути гіркі випробування, здатні зруйнувати навіть найміцніші стосунки. Саме таку трагічну історію розповіла жінка на популярному форумі Reddit, додавши подробиці свого розлучення.

У 43 роки, після 19 років щасливого подружнього життя та виховання 18-річної доньки, ця жінка опинилася на порозі хворобливого розриву. Все почалося із несподіваного рішення її чоловіка зробити татуювання. Спочатку це не викликало особливого занепокоєння, адже вона ставилася з повагою до його вибору. Однак вибір самого малюнку здивував її.

Скрін, відео YouTube розлучення

"Він набив лілію на грудях з лівого боку над серцем", - розповіла жінка.

Дизайн їй не дуже сподобався, вона змовчала, поважаючи право чоловіка розпоряджатися власним тілом. Через рік чоловік додав навколо лілії гілку плюща, а також став уникати спільних із дружиною виходів на корпоративи та вечірки з колегами, виправдовуючись пандемією. Однак коли обмеження ослабли, така поведінка видалася жінці дивною.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Зрештою, на одній із корпоративних вечірок жінка познайомилася з колегою свого чоловіка на ім'я Лілі. Здавалося б, збіг імені та татуювання – просто випадковість. Однак жорстока правда вибухнула, як грім серед ясного неба.

Розлучення, фото pxhere

"Чоловік нарешті зізнався, що останні два роки у нього був роман із колегою", - зазначила вона.

Виявляється, татуювання плюща було присвячене дочці коханки, яку звали Айві (Ivy – плющ).

Нагадаємо, якщо любити, то тільки їх: яка пара підійде вам за знаком Зодіаку

Як повідомляв "Знай.uа", вірні, як Сейран Феріту із "Зимородка": 4 ​​жіночих імені, володарки яких не здатні на зраду

Знай.uа писав, донька приховувала смерть батька-пенсіонера, заробивши на ньому 200 тисяч: 6 років усі думали, що він живий