Останніми роками темні сили демонструють дедалі агресивніше проникнення повсякденне життя, попереджає досвідчений священик-мисливець на демонів, Ерік Жакмин.

За його словами, наркотики, секс і гріховна поведінка стали воротами, через які диявол все частіше і частіше проникає в життя людей, подібно до викрадача, який захоплює контроль над автомобілем.

Про це розповів Daily Star.

Священик має багатий досвід вигнання духів та демонів, і він каже, що ситуація ніколи ще не була такою критичною. Він захоплює все більше і більше людей, майстерно використовуючи їхні слабкості та прагнення.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Він попереджає, що, незважаючи на науковий прогрес та медичні досягнення, боротьба з темними силами залишається актуальним та важливим завданням.

"Існують мільярди дияволів, і зла багато", – каже він.

Досвід священика Еріка підкріплюється жахливими історіями з його практики. Він розповів про випадок, коли обличчя однієї одержимої жінки набуло демонічних рис, а її тіло стало об'єктом незрозумілих симптомів:

"У цієї жінки було чорне сечовипускання, і у неї були незрозумілі з медичного погляду болі в животі - явні ознаки присутності диявола. Я підготував жінку святою водою та дерев'яним хрестом, а потім провів пряме протистояння з дияволом."

"Хто ти і де ти?" – спитав священик жінку, – "Це виявився Люцифер, який був у неї в крові".

Однак священик визнає, що не всі в його суспільстві готові прийняти його попередження всерйоз:

"Багато хто думає, що «диявол» – це психологічний стан, вони заперечують, що це зовнішня сила, дух, подібно до того, як ангели є духами. Якщо тіло – машина, то диявол – викрадач. Він сідає і забирає у вас кермо."

Нарешті, він закликав всіх, хто готовий прийняти виклик, не піддаватися спокусам пітьми, а зміцнювати свою віру та благочестя:

"Вживання важких наркотиків, жорсткий секс, гріховна поведінка… це речі, які можуть викликати диявола."

Тільки таким чином, на його думку, можна стримати вторгнення демонічних сил та забезпечити шлях до світлого майбутнього.

Нагадаємо, ходити до церкви, сильно тиснути руку і народитися пізніше: вчені знайшли 5 ознак довголіття

Раніше ми писали про те, що церковники відібрали медаль у військового, коли дізналися, що він – гей: "Не знав про його грішні нахили"