Щомісяця у нас є вдалі діти і ті, в які варто поберегтися. Зараз ми взагалі заходимо у досить небезпечний період – коридор затемнень.

Він розпочався 25 березня з місячного затемнення. Також стартував і наш "улюблений" Ретроградний Меркурій. Але, крім цього, у квітні 2024 року на нас чекають 8 небезпечних дат. Давайте розберемо їх детальніше.

Магічні дні та сила місяця, фото: pronedra.ru

1 квітня. Початок ретроградного руху Меркурія

З 1 по 25 квітня 2024 року планета комунікації, інтелекту та інформації перебуватиме у ретроградному стані. Цей період може принести проблеми з пам'яттю, негаразди у робочому процесі та в особистих відносинах. Будьте уважні до деталей і уникайте спонтанних рішень, особливо в перший і найнебезпечніший день ретроградного руху планети.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

3 квітня. Венера у поєднанні з Нептуном

У цей день більшість людей буде позбавлено потягу до дипломатії та компромісів. Імовірність неприємних зустрічей значно підвищиться, що робить цей день несприятливим для спілкування та нових знайомств.

5 квітня. Перехід Венери на знак Овна

Перехід Венери до першого будинку гороскопа може викликати різкий сплеск негативної енергії та негативно позначитися на вашому ставленні до себе. Будьте особливо уважні до своїх емоцій та уникайте самокритики цього дня.

8 квітня. Повне сонячне затемнення в Овні

Цей день вважається найбільш небезпечним та непередбачуваним у квітні. Повне сонячне затемнення у знаку Овна може призвести до появи спонтанних та несподіваних проблем. Будьте обережними і не довіряйте всьому, що чуєте.

Сонячне затемнення, скріншот Youtube

10 квітня. Марс у поєднанні з Сатурном

Цей день може бути складним через зниження сили волі та втрату мотивації. Будьте обережні, щоб уникнути серйозних помилок та втрат.

11 квітня. Сонце у поєднанні з Меркурієм

Складнощі в комунікації та розумінні можуть призвести до напружених ситуацій та конфліктів. Намагайтеся бути терпимими та уважними до погляду інших людей.

19 квітня. Меркурій у поєднанні з Венерою

Цей день може характеризуватись втомою та зменшенням бажання спілкуватися. Не хвилюйтеся, якщо ваші спілкування здаються менш активними, ніж зазвичай.

30 квітня. Перехід Марса на Знак Тельця

З цього дня можуть виникнути проблеми з мотивацією та настроєм через вплив Марса. Будьте уважні до своїх цілей та дій, щоб уникнути прострації та втрати продуктивності.

Нагадаємо, що повірять і в НЛО, і в паралельну реальність: 4 знаки Зодіаку, яких найпростіше обдурити.

Раніше ми повідомляли про 4 Знаки Зодіаку, які мають шанс стати мільйонерами.