Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після вторгнення росії, де працював багато років, заявив про свою громадянську позицію і навіть був у складі ЗСУ.

Таким вчинком він завоював повагу шанувальників та зіркових колег. Макс Барських одного разу показав своїй армії фанатів рідкісні кадри з мамою, яка іноді відвідує його, бо вже давно живе окремо, зважаючи на все.

Макс Барських у Суханова, скріншот: YouTube

Як дбайлива мама, вона приїхала не з порожніми руками, а притягла з собою багато корисної їжі та акцентувала на тому, що це все домашнє з городу. Вона навіть вирішила погосподарювати на кухні артиста – готувала, розкладала продукти та мила посуд.

Також жінка не забула про моралі, але висловлювалася в зворушливій формі. Реакція чоловіка була дуже смішною, він посміхався і дав зрозуміти, що його це дуже радує.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Кожного разу, коли мамуся приїжджає до мене 😂🤯", - написав артист.

Шанувальники оцінили гумор жінки і те, як вона дбає про артиста. Також деякі зазначили, що це велике щастя – бути поряд з мамою у будь-якому віці.

Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Нагадаємо, що Макса Барських зазнали нестерпних страждань: "Слова сплуталися, ставши в горлі комом".

Раніше ми повідомляли, що "Перепродають зброю, відмивання грошей": Макс Барських згадав про свою істерику через корупцію.

Також стало відомо, що Макс Барських зізнався, що йому загрожували російські політики та ФСБ Росії: "Попрощався з життям...".