Після захоплюючого фіналу першого сезону "Жіночого лікаря. Нове життя", глядачі залишилися в очікуванні продовження історії улюблених героїв. Нещодавно актор Андрій Ісаєнко, який виконав роль Михайла Гончара, у зверненні до шанувальників серіалу оприлюднив радісну новину: "Михайло Гончар повертається!"

Це означає, що зйомки другого сезону вже в процесі і незабаром глядачі знову зустрінуться зі своїми улюбленими персонажами.

Серіал "Жіночий лікар. Нове життя" / фото: скріншот Youtube

"Було багато питань щодо продовження серіалу "Жіночий лікар. Нове життя". Так от, у мене для вас є хороші новини. Михайло Гончар повертається. Другий сезон буде скоро. Слідкуйте за новинами, щоб нічого не пропустити!", – сказав Ісаєнко.

Поки дата прем'єри другого сезону залишається таємницею, відомо, що події розгорнуться у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

У цьому центрі зосереджені найкращі фахівці, які готові допомогти вагітним жінкам із найскладнішими випадками.

Михайло Гончар та його команда продовжать свою важливу місію, приймаючи пацієнток та вирішуючи нові медичні завдання. Глядачі чекають на другий сезон з нетерпінням, щоб дізнатися, які нові виклики та випробування чекають на їх улюблених героїв, а також як розвиватимуться їхні стосунки.

Раніше ми писали про те, що до інтернету потрапили архівні кадри, як принцеса Діана розбиває про голову Чарльза чашку: навіщо вона це зробила

Крім того, Знай.ua повідомляв " Бетмен", "Титанік", "Гаррі Поттер": без легендарного українця цих фільмів не було

Також наш портал інформував, чи бажаєш Генрі Кавілла? Фанатам "Відьмак 3" зробили сюрприз, тепер гра як від Netflix