Історія Мері Вілсон із Південної Кароліни – це урок про силу волі та оптимізму в особі нещастя. Як багато хто з нас, вона проводила звичайні домашні справи, коли життя раптово поставило її перед серйозним випробуванням.

7 лютого став днем, який назавжди змінив життя Мері. Підготовляючись сушити волосся, вона раптово знепритомніла. Згодом вона дізналася, що це був результат серйозного інциденту з феном.

Мері Вілсон / фото: CTV News

Про це розповіли у CTV News.

Залишившись непритомним на кілька хвилин, гаряче повітря з фена завдало їй серйозних опіків і пошкодження нервів на руці.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Показати ще

З тяжкими травмами Мері доставили до лікарні, де їй довелося пройти через ампутацію руки та зап'ястя. Але незважаючи на біль та зміни, Мері вирішила не дозволити цій нагоді визначити її життя.

Мері Вілсон / фото: CTV News

Вона виступила з пропозицією, закликаючи до обов'язкових заходів безпеки на фенах, включаючи автоматичне відключення, за аналогією з прасками. Її оптимізм і рішучість послужили прикладом для багатьох, наголошуючи на важливості безпеки в повсякденних предметах.

Мері залишається позитивною і дивиться у майбутнє з надією. Незважаючи на втрату руки, вона продовжує жити повним життям та працювати у своїй професії – грумером собак.

Для неї втрата руки – це не кінець, а новий початок. Це історія про те, як сила духу може подолати найважчі випробування, і як оптимізм може висвітлювати шлях у похмурі часи.

А ми нагадуємо, жінка залишилася без рук і ніг через зіпсовану рибу: "Могло статися з кожним..."

Раніше ми писали про те, що расавец за 10 років перетворився на інопланетянина і хоче ампутувати ногу: "Еволюція 62%"