Весна вже близько, тож час вирушати на природу. Ботанічний сад чекає на вас цієї весни! У вашому місті точно є місце, де можна відпочити. А якщо захочете ще більше пригод, зазирніть на Захід України – там є гарні полонини з супер ароматами.

Цей рік буде особливим для цінителів сакури в Україні. Якщо ви шукаєте ідеальне місце для насолоди розквітом сакури, ось кілька рекомендацій:

Ужгород – безсумнівно, одне з найкращих місць для спостереження за цвітінням сакури. Це місто славиться своїми алеями сакур, які перетворюються на рожеві тунелі. Сакура Фест пропонує не тільки насолодитися квітами, а й різноманітні культурні заходи.

Цвітіння сакури у Києві, Уніан

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Київ має кілька локацій для тих, хто хоче побачити сакуру. Одним із таких місць є ботанічний сад ім. Фоміна, де ви зможете побачити цвітіння сакури та інших екзотичних рослин.

Ще одним місцем у столиці, де можна насолодитися квітом сакури, є Японський сад на території Київського політехнічного інституту.

Львів також пропонує кілька куточків для споглядання сакур. Стрийський парк у Львові – це чудове місце, де можна побачити квітучі японські вишні.

Сакура / скріншот з відео

Не забувайте, що кращий час для відвідування залежить від погодних умов, і цвітіння може тривати не довго, тому слідкуйте за оновленнями стосовно стану цвітіння у вибраних локаціях, щоб не пропустити це неймовірне природне явище.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua українці вимагають перегляду витрат на клумби: замість мільйонів квіточкам – на оборону

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Львів перетворився на Японію: очей не відірвати від краси