Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram.

Багато українців помітили зміни у зовнішності Маші Єфросиніної, хоча більшість не схвалила їх, і навіть засудила.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

За останні 2 роки ведуча сильно схудла. Вона пов'язує це з сильним стресом на тлі війни, і просить не вигадувати теорії про операції, глисти і так далі. Також вона почала частіше демонструвати фігуру в обтягуючих вбраннях, а зараз показала свій обід.

"Життя з яйцями…" - написала Єфросиніна.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Варто відзначити, що їда у зірки досить скромна - кілька свіжих овочів, три варені яйця і чашка кави. При цьому Маша обідала "на ходу", сидячи в машині.

Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна

Без уїдливих коментарів не обійшлося, хоча позитивні також зустрічаються, зокрема від зіркових колег. Гордона, Дьоміна та Беднякова потішив обід Єфросініною.

[quote author=""]"Маша, чому 3 яйця?)", "Ну це ж краще, ніж без яєць", "Життя з яйцями" - це те, чого я прагну", - написали чоловіки. ]

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна зізналася, через що ніколи не хотіла мати дітей: "Потім ще два дні...".

Раніше ми повідомляли, що "Леви на джипі" потролили телеведучу Машу Єфросинину за любов до шикарних прикрас: "Медичне золото, що допомагає від бідності".

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна зізналася, що "не вивозила", але її врятувала Оля Полякова: "Не зриваюсь на Саню".