Женя Галич, фронтмен гурту O.Torvald, поділився подробицями свого нинішнього особистого життя в інтерв'ю для "Люкс ФМ". Він відверто розповів про боротьбу з алкогольною та наркотичною залежністю, яка стала викликом у його житті.

Після того, як приєднався до ЗСУ у квітні 2022 року, Женя зрозумів, що йому потрібна допомога, щоб подолати ці проблеми.

Женя Галич, фото: Instagram

Відчуваючи небезпеку та вплив залежності на своє життя, він почав терапію і зізнався, що протягом деякого часу просто не пам'ятав, як проводив свої дні через зловживання алкоголем та наркотиками.

"Я довів себе до того, що я не пам'ятав кількох днів свого життя через те, що я вживав колосальну кількість алкоголю та наркотиків. А це робило тільки гірше, а мені здавалося, що це мені допомагає ."

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Женя розповів про свою психологічну боротьбу після війни і зізнався, що проходить лікування у психіатрів та приймає антидепресанти:

Женя Галич//www.instagram.com/jenia_galich/

"Я займаюся з психіатром, лікуюсь, у мене проблеми психологічного характеру, після війни. Я постійно займаюся з лікарями останні півроку. Приймаю антидепресанти. Я, звичайно, дуже боявся йти на терапію, мені було складно усвідомити, що мені потрібна допомога."

Женя висловив свою подяку дружині за підтримку та пояснив, що їхні діти стали головним пріоритетом для них обох, і це допомогло йому стати на ноги.

Він вважає, що їхня безпека та інтереси мають найвищий пріоритет, і це стало основною причиною для вирішення залишитися за межами України.

Незважаючи на відстань між ним та його дружиною Валерією, яка зараз проживає за кордоном з дітьми, їхні стосунки залишаються міцними.

"Погляньте на мене, мінус 6 кіло, новий альбом, музиканти, супер студія, ЗСУ, перемога скоро, клас, у мене все супер".

Вам буде цікаво дізнатися, сам наркоман і завдав собі шкоди: Закарпатський ТЦК виправдався за спробу суїциду хлопця

Також ми розповідали, не хочете – змусять. Кого відправлять на психіатричний огляд у 2024 році