Навколо Принца Гаррі зараз склалася неприємна ситуація, оскільки він зненацька з'явився у судовій справі про сексуальне насильство.

Головним фігурантом цієї резонансної справи виступає відомий американський репер Шон Комбс, відоміший під сценічним псевдонімом Diddy. Ще у 2023 році виконавця звинуватили у скоєнні зґвалтувань та насильницьких дій. Але тоді ім'я принца Гаррі не фігурувало у справах. Про це повідомляє Daily Mail.

Принц Гаррі, кадр із шоу "Пізднє шоу зі Стівеном Кольбером"

Ситуація змінилася зовсім недавно, коли в судових документах США раптом з'явилася згадка про молодшого сина принца Чарльза та принцеси Діани. Однак, як зазначають юристи, принц Гаррі ніяк не причетний до злочинів, у яких звинувачують Дідді.

У 73-сторінковому позові на 30 мільйонів доларів США проти репера ім'я принца Гаррі згадується лише один раз. Суть цієї згадки полягає в тому, що у 2007 році принці Вільям і Гаррі дійсно зустрічалися з Шоном Комбсом та іншою відомою зіркою Каньє Вестом під час святкування після концерту.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео

Цікаво, що ім'я принца Вільяма, нинішнього спадкоємця британського престолу, у документах аж ніяк не фігурує. А ось присутність Гаррі на тій зустрічі з репером безпосередньо відзначена. Втім, сьогодні точна кількість таких зустрічей та їх характер залишаються загадкою.

Сам Шон Комбс разом зі своїм адвокатом рішуче заперечують будь-які звинувачення на свою адресу та запевняють у повній невинності. Вони стверджують, що виборюватимуть повне очищення репутації репера. Втім, на сьогоднішній день точне місцезнаходження Дідді нікому не відоме.

Нагадаємо, принц Гаррі якось подарував "інтимний" подарунок своїй бабусі Єлизаветі II: "Хіба не с*ка?"

Як повідомляв "Знай.uа", на Кейт Міддлтон чекає доля принцеси Діани? Вільям побачив схожість після операції дружини

Знай.ua писав, "не робіть останні роки стражданнями": Король Чарльз III звернувся до принців Вільяма і Гаррі до того, як дізнався про рак