Відомий український TikTok блогер та екс-учасник шоу "Мастер Шеф" Владислав Міцкевич розкрив шокуючі деталі свого роману з відомою співачкою Олею Поляковою.

На своїй сторінці в Instagram Міцкевич опублікував загадкові сторіз, які, здається, підтверджують його роман з артисткою Олею Поляковою.

Полякова і Міцкевич, скріншот з Instagram

Блогер, який разом з Поляковою веде кулінарний проєкт "Він готує, вона керує", стверджує, що вони зустрічалися протягом року і навіть жили разом у певній квартирі. Міцкевич навіть демонстративно викинув з вікна туфлі, які, за його словами, належали Поляковій.

Полякова і Міцкевич, скріншот з Instagram

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Міцкевич оприлюднив кадри, де вони обіймаються та цілуються, потім видалив всі сторіз до ранку. Зірковий блогер-пліткар Богдан Беспалов звернувся до Міцкевича за коментарем, але отримав лаконічну відповідь, що "йому шкода туфлі".

Полякова і Міцкевич, скріншот з Instagram

Полякова пізніше прокоментувала цю ситуацію.

"Сам автор цих наркотичних напідпитку сторіз вже на все відповів, все заперечив і вибачився. Щоправда, осад залишився. Це звичайний хайп на помсті через те, що не вийшла співпраця, дружба. Шкодую тільки через те, що я відразу не зрозуміла, з якою людиною маю справу. Ми співпрацювали. Він був у мене вдома, знімав тут. Навіть ті фото були зроблені у мене. Ця людина дружила з моєю сім'єю", - розповіла артистка.

Нагадаємо, що після кулінарного проєкту Оля Полякова і Владислав Міцкевич продовжили співпрацю, а в березні 2023 року з'явилися разом на прем'єрі фільму "Мавка. Лісова пісня".

Міцкевич видалив усі свої пости з фото і відео, заявивши, що протягом тривалого часу приймав антидепресанти, а вчора також випивав їх з алкоголем. Він вибачився перед Олею Поляковою, її сім'єю та своєю дівчиною.

Влад також заявив, що всі його заяви про роман з Поляковою є неправдою і вигадкою. Міцкевич пояснив, що його дії були спровоковані конфліктом з артисткою щодо фінансових питань.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua у день жалоби Оля Полякова похвалилася відпочинком з донькою у Ніцці

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, "Нічого не їв, щоб витратити всі гроші": зірка "МайстерШеф" Міцкевич зізнався у тяжкій залежності

Нагадаємо, що Оля Полякова прогнулась перед бородатим красенем, який ще й уміє готувати: "Важливо відволікатися"