Популярний український виконавець, актор, блогер та воїн ЗСУ Yarmak поділився деталями своєї служби. Також артист поділився, чи знищував він особисто окупантів.

Військовий заявив, що раніше він "з дому у себе мурах на листочку виносив", проте з початком повномасштабного вторгнення все змінилося. Росіяни, за його словами, просто не лишають українцям вибору.

На передовий репер усвідомив, що він не має шансу відступати. Про це артист розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну для його проекту на YouTube.

Yarmak, скріншот: YouTube

"Зараз просто нам не залишили вибору, це реально орда пітьми. Ми їх просто різаємо дронами, відриваємо їм голови, руки, ноги, а вони все одно пруть і ти думаєш: "Що ти тут забув?", - поділився захисник.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Показати ще

Водночас він зазначив, що керує дронами, які знищують окупантів, тож спостерігає за цим із монітора. Це, за його словами, виглядає як комп'ютерна гра.

Yarmak, скріншот: YouTube

"У нас бігають якісь солдатики і ми їх знищуємо. Ти не замислюєшся там глибше, що це людина. Ти бачиш, що вона корчиться, що в неї там відірвало руку або ще щось, вона вже вмирає, але мені їх взагалі не шкода, ось просто взагалі не шкода! І я це сміття продовжуватиму знищувати тому, що це нелюди! Вони несуть смерть і руйнування цій планеті, хтось просто повинен це зупинити", - підкреслив військовий.

Нагадаємо, репера Yarmakа пограбували у поїзді.

Раніше повідомлялося, "Більше користі приношу на культурному фронті": Роман Сасанчин розповів про повістки і чому не йде добровольцем.

Також, репер Yarmak очолить новий підрозділ на фронті: "З кожним днем ​​у нашій армії стає все менше...".