Відома у соціальних мережах українська провидиця Айя спробувала визначити, коли може закінчитись війна. За її словами, Америка має зробити щось таке, що окупанти тікатимуть з України стрімголов.

Про це провидиця Айя розповіла у новому ефірі для YouTube-каналу "Мій світ".

Езотерик Айа. Фото: Youtube

"Я колись питала Бога, як закінчиться війна. Розійшлося простір, я бачила, знала, як окупанти бігли з нашої землі. Є такий вираз - "п'яти було тільки видно, як вони бігли". Я прямо знала, що вони тікають по через те, що Америка щось таке зробить, що вони відразу почнуть тікати. Мені не показали, що Америка зробить, але я точно знаю, що війна закінчиться саме так", - розповіла Айя.

Вона додала, що війна в Україні закінчиться вже найближчим часом. Айя каже, що у багатьох могло виникнути відчуття, що ми програли, через що люди почали падати духом. Однак насправді все не так. Ми просто, продовжила провидиця, зараз проходимо іспит, після якого все зміниться на краще.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Езотерик Айа. Фото: Youtube

"Найтемніша ніч - перед світанком. Ось коли ти вже здався, вже буде, що буде, живий - і слава Богу... І це прекрасний стан, тому що після цього стану настає перемога. Просто живіть на відчуттях, що пройшли з вами. Пам'ятайте , що з нами Бог, а Бог все може. Мені Бог це показав, що Америка щось таке зробить, що вони просто тікатимуть. Їх не потрібно буде навіть якось вибивати військовим шляхом", - додала Айя.

Нагадаємо, будьте обережні на мостах: карпатські мольфари попередили українців.

Раніше повідомлялося, "зустрічаєш циганку - маєш слухати": Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке дали її матері.

Також, "вибухи, міст, кораблі": відомий екстрасенс передбачив "позитивні" дні для українського Криму.