Американський літературний маг Стівен Кінг завжди гостро реагував на глобальні події, і цього разу він також не став оминати складну політичну ситуацію навколо України.

У своєму недавньому коментарі він висловив своє занепокоєння щодо затримки голосування щодо військової допомоги Україні з боку республіканців у США.

Стівен Кінг

"Радикальні республіканці в Палаті представників по суті вбивають Україну. Як сказав один консервативний республіканський коментатор, Путін, мабуть, сам себе щипає", – так написав Кінг у соцмережі Х.

Цей коментар відбив розчарування автора на адресу політичних баталій, на яку перетворилася допомога Україні. Стівен Кінг активно підтримував Україну від початку російського вторгнення, однак, як припускають його читачі, лише на словах.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

Багато співвітчизників засудили автора за подібне висловлювання та поцікавилися, скільки грошей він встиг пожертвувати Україні.

Пост Стівена Кінга / фото: скріншот Х

Проте, варто зазначити, що письменник неодноразово закликав американське керівництво посилити свою підтримку Києву та вжити всіх необхідних кроків для припинення кровопролиття.

Крім того, на знак своєї солідарності з українським народом Стівен Кінг відмовився співпрацювати з російськими видавництвами та випускати свої твори в Росії.

Раніше ми писали про те, що читали вірші, але не знали головного: таємні фото Лесі Українки, які вас здивують

Крім того, Знай.ua повідомляв, до уда там Керема Бюрсіна та голлівудським красеням: 7 жінок, які були без розуму від Тараса Шевченка

Також наш портал інформував, прочитати "Маленького принца" і подивитися фільм: українські суди вигадали новий спосіб боротьби зі злодіями