Минулого року у Дніпрі увага всього міста була прикута до загадкової жінки, яка годинами стояла мовчки біля стовпа на центральній площі міста.

Її мовчазний перформанс миттєво розколов співтовариство на два табори - одні називали його "шахрайкою", інші захоплено - "художницею". Її прозвали "Дніпровською Хатіко" та проводили паралелі з відомою перформанс-артисткою Мариною Абрамович. Але так само раптово, як і з'явилася, вона незабаром зникла з очей громадськості.

Дівчина-хатико, скріншот: Youtube

І ось, у понеділок, 15 квітня 2024 року, Telegram-канали Дніпра сколихнули нові відео зі схожою на ту жінкою персоною. Тепер вона з'явилася в червоно-чорній картатій сорочці, бігаючи містом і розбризкуючи якусь речовину перехожим в обличчя.

Йдеться про ту ж 33-річну дніпрянку, яка торік "страхувала" стовп на Європейській площі. Цього разу її помітили спочатку на проспекті Науки біля "Нагірки", а потім у центрі міста на Кельнському бульварі. Там жінку затримали охоронці сусідніх магазинів та торгових центрів, вилучивши у неї балончик із рідиною. Однак вона зуміла "дати відсіч" охороні та втекти далі.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Дівчина-хатико, скріншот: Youtube

Продовжила свої хуліганські витівки вона і на Європейській площі, де жінка розбризкувала перехожим в обличчя звичайний освіжувач повітря.

Події на Кельнському бульварі зафіксували камери міської системи відеоспостереження "Безпечне місто".

Нагадаємо, не хотіла більше працювати: жінка труїла отрутою воду вагітної колеги.

Як повідомляв "Знай.uа", взяла кота з притулку, викинула з 21 поверху і лягла в "дурку": українці та волонтери розгнівані бездушним вчинком киянки

Знай.ua писав, поламати пальці і розбити голову: водій евакуатора через неправильне паркування налетів на журналіста