Для всіх наших читачів, котрі втомилися від гороскопів, є нове пророцтво від відомого українського ясновидця. Практик проникнення Герман побачив перемогу України у кровопролитній війні.

За його словами, незабаром земля затремтить під ногами тих, хто розв'язав цю війну, а для нашої країни 2024 стане початком нової ери.

Про це стало відомо завдяки новому відео від YouTube-каналу "Український молитовник".

Пророцтво віщуна Германа, скріншот: YouTube

"Час перемоги та миру настане для України у 2024 році - цей рік стане початком нової ери. У нову епоху, яка розпочнеться після 2024 року, Україна відкриє новий розділ своєї історії, це буде час, коли творчість та інновації зплетуться з глибокими традиціями та культурними корінням. Народ, що пройшов крізь випробування вогнем війни, відкриє в собі невичерпне джерело творчої енергії у мистецтві та літературі", - зазначив він.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Пророцтво віщуна Германа, скріншот: YouTube

Він додав, що після всіх випробувань українці ще більше об'єднаються, а сама країна воскресне, наче птах фенікс. Після цього всі війни та страждання, за словами ясновидця, залишаться у минулому.

"Підніметься з попелу війни народ, який витримав випробування вогнем, знайде силу у своїй єдності, і воскресла країна знову злетить вище і міцніше, ніж будь-коли. Серед руїн і згарищ зі сльозами на обличчях люди зберуться разом, згадуючи минуле", - додав Герман.

Нагадаємо, війна не закінчиться ні 2024, ні навіть 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року.

Раніше повідомлялося, "Найтемніша ніч...": відома провидиця розповіла, коли Україну залишить останній окупант.

Також, чекають страшні випробування: екстрасенс попередила про загрозу.