Про це пишуть Українські новини.

Найбільш «хороший» серед них – Євген Чичваркін, що днями засвітився у гучному скандалі із захистом підсанкційних колишніх власників «Альфа-Банк Україна» Михайла Фрідмана і Петра Авена. Блогер Олексій Голобуцький розповів деталі чергового скандалу за участі Полякової.

Дві вечері «в одній дуже історичній віллі, з однією дуже голосною та прекрасною співачкою», що мають відбутися 25-26 квітня, проанонсувала давня подруга Полякової, російська блогерка Ніка Білоцерківська.

Для анонсу вечері Білоцерківська, як пише блогер, рясно прикрасила світлину жовто-блакитними кольорами: «Одяглася в жовто-блакитні тони, взяла в руки наш прапор, а пост супроводила серцями, теж жовтим і блакитним. Ну, так, щоб зовсім вже збити з пантелику з приводу справжнього змісту майбутнього недешевого обжиралова. Бракувало лише тризубця на голові Полякової замість її кокошника, але, вочевидь, вирішили, що буде занадто».

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Вечері будуть недешеві – «за тортик Pavlova від Білоцерківської та «найкращий стейк у житті» від Євгена Чичваркіна візьмуть щонайменше по 10К євро».

А разом із Чичваркіним Полякова спільно записала ролик-анонс «благодійної» вечері.

«Що не так із Чичваркіним, спитаєте ви? У нього ж наш прапор на аватарці і взагалі він весь такий проукраїнський, хоч «паляниця» і не вимовить», - питає блогер.

Річ у тім, що він кілька днів тому написав ось це: «Не можу не привітати шановних Петра Авена та Михайла Фрідмана зі зняттям хоча б частини санкцій… Весь цивілізований світ із 13-ма пакетами санкцій не позбавив Путіна грошей і талантів… Без талановитих бізнесменів, і великих, і дуже великих, ніякої Прекрасної Щасливої Росії Майбутнього не буде».

На додачу ще й назвав усі санкції «проявами національної дискримінації (читай: русофобії)».

«Краще, ніж сформулював один із його підписників, коментуючи цей пасаж, і не скажеш: «При всій повазі, Євгене, але прекрасна росія майбутнього не повинна виглядати красивішою за прекрасну Авдіївку сьогодення», - пише експерт.

«Оля Полякова, якщо ти, звісно, вирішила в Україну не повертатися, тоді співай для Чичваркіна та для тих, хто прийде уплітати його стейки. Але постарайся подумати, напружся: воно тобі треба?» - зазначив експерт.