Історія 14-річної Джесіки Дельгадільо, яка безвісти зникла 20 жовтня 2010 року в містечку Амарілло (штат Техас, США), стала справжнім шоком для місцевої спільноти. Але через 13 років дівчина зненацька повернулася додому.

Того трагічного дня Джессіка пішла до школи, але так і не повернулася. Її батьки одразу звернулися до поліції, проте пошуки не принесли жодних результатів. Сержант Брент Барбі тоді зізнався, що у справі не було жодної зачіпки, адже ознак злочину не виявили. Про це повідомляє Spiegel.

Поліція в США

Протягом багатьох років справа Джесікі залишалася нерозкритою. Однак у 2023 році відділ з розслідування "холодних" справ поліції звернувся за допомогою до Національного центру допомоги зниклим та експлуатованим дітям (NCEMC). Два слідчі цієї організації активно працювали над оновленням даних у цій справі та поширювали інформацію у соціальних мережах.

І ось одного разу до відділення поліції надійшов дзвінок від жінки, яка назвала себе Джесікою Дельгадільо. Слідчі одразу взяли у неї зразки ДНК та відправили їх на експертизу, адже зовні вона значно змінилася. Результати тесту однозначно підтвердили, що це дівчина, яка дійсно зникла безвісти.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

За інформацією поліції, Джесіка попросила не розголошувати деталей щодо її зникнення та місцезнаходження протягом усіх цих років. Поки що ця справа закрита.

Нагадаємо, жінка викурювала по 2 пачки цигарок на день 40 років, але лікарі зробили "диво" з її легенями

Як повідомляв "Знай.uа", кодовий замок у будинку – це шлях до Сатани: пенсіонерка вже кілька років пробирається до будинку через вікно.

Знай.uа писав, один був п'яний, а необхідні "ритуали" не стали: 7 фактів про Титанік, які мало хто знає