Недавнє офіційне закриття розрахованої на багато користувачів гри The Crew викликало справжній скандал у геймерському співтоваристві. Незважаючи на те, що ця гоночна гра вийшла понад 10 років тому і отримала стриманий прийом від гравців, відключення її від серверів Ubisoft спричинило хвилю обурення серед фанатів.

Користувачі, які втратили доступ до гри, були розлючені і зажадали повернення коштів, витрачених на її придбання. Деякі гравці вирішили вдатися до радикальніших дій і звернулися до уряду Великобританії.

Комп'ютерний клуб, скріншот: YouTube

На офіційній платформі уряду, призначеної для лобіювання законів та пропозицій громадян країни, було створено петицію. У ньому геймери вимагають заборонити видавцям відеоігор "вбивати" проекти та запровадити відповідні покарання за припинення підтримки ігор. За короткий час петиція вже зібрала понад 7 тисяч верифікованих підписів.

Основний меседж петиції полягає в тому, щоб зобов'язати видавців залишати відеоігри (і пов'язані з ними ігрові активи/функції), продані покупцям у робочому стані після закінчення офіційної підтримки. Це повинно гарантувати, що гравці можуть продовжувати грати без будь-якого додаткового втручання.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

комп'ютерні ігри, Фото 11333328 с сайта Pixabay

Для того, щоб уряд Великобританії відреагував на цю петицію, їй необхідно зібрати 10 000 підписів. А якщо кількість підписів становитиме 100 000, то вона може стати предметом обговорення у британському парламенті.

Нагадаємо, знову Апокаліпсис, чи лише серіал? Все, що хочуть знати фанати про "Fallout 5"

Як повідомляв "Знай.uа", Dying Light 2 анонсував "Кошмар": треба буде дуже напружитися, щоб вижити

Знай.ua писав, комп'ютерні ігри, які точно не нашкодять дітям: точно не Roblox і Minecraft