В Австралії жахливо великий гарбуз отримав друге життя і став учасницею грандіозного шоу. Адам Фаркухарсон, колишній комодор каное-клубу Тумут, вирішив використати цей овоч (фрукт, або ягоду) для незвичайного сплаву річкою.

Історія 400-кілограмового гарбуза почалася, коли друг Адама, Марк, виростив її і назвав на честь персонажа з "Ігри престолів" Тормунд.

"Гарбуз-монстр" завдяки своїм обсягам виграв конкурс і отримав нагороду на Королівському великодньому шоу. Спочатку, у планах Фаркухарсона було просто вирощування гігантських гарбузів, настільки великих, що можна було б веслувати на них, але спроби виростити їх закінчувалися невдачею.

Австралієць виростив 400-кг Попелюшку і сплавився на ній річкою / фото: ABC

"Вона виросла приблизно до розмірів м'яча для софтболу, згнила та померла", – сказав він.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Коли Марк Пікок вирішив використати гарбуз для годування худоби, Фаркухарсон накинувся на нього зі своєю розвагою.

Він вирішив здійснити подорож річкою на видовбаному гарбузі, назвавши її "Попелюшкою". У щільному інтересі до заходу взяли участь близько тисячі глядачів, які стежили за сплавленням.

Пікок зізнався, що спочатку думав, що це жарт, але потім зрозумів, що це дуже "Адамовськи". Він активно ділився оновленнями про зростання гарбуза в соціальних мережах, що зробило її справжньою культовою фігурою у південному місті Нового Південного Уельсу.

Австралієць виростив 400-кг Попелюшку і сплавився на ній по річці / фото: Telegram

Для Фаркухарсона це було просто веселим способом розважити людей і зробити їх щасливими. Він порівняв це плавання з найяскравішими моментами його життя на річці Тумут.

"Я думаю, що всесвітня слава незабаром пройде. Я не стану таким, як Тейлор Свіфт. Я просто повернуся до нормального життя."

Після закінчення плавання, гарбуз, який міг би стати їжею для худоби, тепер використовуватиметься саме у подібних цілях.

Проте Фаркухарсон натякнув, що міг би спробувати зберегти гарбуз як частину культурної спадщини, тому запропонував помістити його в Національному музеї поряд із серцем Фар Лапа.

Але його дружина не поділяла його ентузіазму, вважаючи його ідею дивною:

"Вона думала, що я ідіот".

Нагадаємо, про звичайну вазу? На аукціоні виставили унікальну кераміку за 2 тисячі доларів - може припадати пилом у вас на балконі

Раніше ми писали про те, що може , і у вас завалявся? Комікс про Супермена продали за 6 000 000 доларів