Днями російський співак Іван Алексєєв, також відомий як Noize MC, повідомив, що у Чикаго зустрівся з Андрієм Хливнюком, солістом гурту "Бумбокс". Артисти вперше побачилися початку широкомасштабної війни. З цієї нагоди російський репер вирішив розповісти історію знайомства з українським виконавцем.

Цікаво, що вони познайомилися понад 16 років тому. До того ж, Іван Алексєєв опублікував фото, де обіймається з Андрієм Хливнюком.

Про це стало відомо завдяки публікаціям музикантів у мережі Instagram.

Публікація noizemc, скріншот: Instagram

З'ясувалося, що виконавці познайомилися у Воронежі у 2008 році, коли були хедлайнерами на Дні молоді. Потім, за словами російського репера, вони ще багато разів "дуже душевно перетиналися": у Москві, Нижньому Новгороді, Києві та інших містах.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Андрій Хливнюк, фото: Instagram

"Я заслуховувався "Бумбоксом" з їхнього першого релізу ("Меломанія", 2005), а "Діагноз" взагалі знав напам'ять і потихеньку вивчав українську за вкладкою з текстами з того CD", - поділився Noize MC.

Він зазначив, що 24 лютого 2022 року зателефонував до Андрія Хливнюка і днями вони вперше зустрілися в Чикаго, фото з їхньої зустрічі російський артист виставив у своїх соцмережах.

На концерті, каже Алексєєв, Хливнюк сумно пожартував, що юнацькі мрії про гастролі по всьому світу потрібно було формулювати конкретніше і в гримерці вони двічі піднімали келихи за людей

Далі російський виконавець українською мовою процитував рядки з треку "Люди" та зазначив, що пишається фронтменом "Бумбокса".

"Світло переможе пітьму", - підсумував Noize MC.

Noize MC виступав на різних українських літніх фестивалях, серед яких "Захід" та Atlas Weekend. Крім того, у 2017 році він став хедлайнером першого MRPL City у Маріуполі, виступивши з фрістайл-перформансом, присвяченим місту.

На початку російсько-української війни, у серпні 2014 року, музикант вийшов на сцену фестивалю "Захід" із прапором України на поясі.

Нагадаємо, українець "намалював" майже всі хвороби своїй дитині: чи зміг перетнути кордон.

Раніше повідомлялося, Олена Зеленська розповіла про бойфренд своєї дочки: став свідком убивств та підвалів Маріуполя.

Також, з'явитися мають усі: ТЦК не залишить вибору.