Астрономи неодноразово намагалися пояснити виникнення астероїдів у Сонячній системі. Теорія Фаетона виявилася однією з найправдоподібніших.

За припущенням учених, знайдена на космічних тілах вода може наблизити наступ прибульців.

прибульці

Навколоземний астероїд Ітокава містить велику кількість води. Це може бути не лише підтвердженням наявності життя поза нашою планетою, а й доказом правильності теорії Фаетона. Дослідники припускали, що між Юпітером і Марсом була планета, яка з невідомих причин була знищена.

Фаэтон

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

В результаті виявилося, що правило Тіціуса і Боде може бути справді правдою. За припущеннями, Фаетон був заселеною планетою, з органічним середовищем, водою і, ймовірно, повітрям. Якщо це дійсно правда, цілком можливо, що на астероїдах зберігається вода і навіть сліди видів живих організмів: починаючи від рослин і закінчуючи істотами людей, що нагадують.

Астероїд Ітокава

Поки експерти продовжую сперечатися про можливий зв'язок Фаетона та виникнення води на астероїді Ітокава, уфологи говорять про можливе настання прибульців. За однією з версій вода може мати цілющі властивості для інопланетян. Вони можуть використовувати її як ефір для отримання особливих життєдайних субстанцій для подальшого застосування в інопланетній селекції.

Вода на астероїдах

Прихильники цієї теорії припускають, що бажання здобути так званий цілющий ефір може стати початком атаки і навіть космічної війни. Поки що невідомо, яку роль виконає спадщина стародавнього Фаетона. Воно може стати останнім знаменням або причиною справжнього Апокаліпсису, який знищить людство та Землю. Вчені намагаються знайти відповіді на такі запитання.

Апокаліпсис

Нагадаємо, що НЛО з'явилися у прямому ефірі: астроном спостерігав за Місяцем і випадково показав правду усьому світу.

Раніше ми повідомляли, що США десятки років "ловить" НЛО і зберігає у себе в офісі: джерело шокувало весь світ.