Отримають не всі: в Україні визначились із продовженням субсидій на світло, газ, воду та тепло

Субсидії. Фото: скрін youtube

Питання забезпечення доступної оплати житлово-комунальних послуг є одним із ключових для громадян України, особливо в умовах збройного конфлікту. Постійне зростання тарифів та обмеженість доходів населення створюють серйозні фінансові труднощі, що особливо гостро відчувається тими, хто був змушений залишити свої будинки та облаштовуватись на новому місці. Зазначимо, що ВПО можуть отримувати житлову субсидію, навіть якщо вони не зареєстровані в приміщенні, яке орендують. При цьому головною умовою отримання субсидії ВПО є сума, яку сім'я сплачує за комунальні послуги.

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Військовослужбовці ТЦК. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

В Україні триває військовий стан та загальна мобілізація у зв'язку з повномасштабним вторгненням російських загарбників. Співробітники ТЦК проводять інформування та пошук військовозобов'язаних на вулиці, у закладах та інших дозволених законом місцях. Так, у Києві вирішили посилити пошук військовозобов'язаних чоловіків шляхом залучення голів ОСББ, ЖБК та ОСН. Відповідний документ розіслала Печерська РДА столиці на прохання військкомату. Від керівників ОСББ, ЖБК та ОСН потрібно зібрати списки чоловіків, які проживають у будинку, які можуть бути призвані на службу. Далі інформацію нададуть співробітникам Печерського ТЦК.

Довелося відкрити вогонь: співробітника ТЦК атакував розлючений натовп

ТЦК. Фото: focus.ua

Неподалік одного із сіл у Чернівецькій області було скоєно напад на військовослужбовця районного ТЦК, який виконував свої службові обов'язки. Вказується, що група цивільних осіб заблокувала його транспортний засіб, застосовувала погрози та силу. Працівнику ТЦК довелося вдатися до крайніх заходів, щоб врятуватися від противників мобілізації. Він зробив кілька пострілів у землю.

Настю Каменських допікли хейтери: співачка не стрималась

Настя Каменських

Останнім часом співачка Настя Каменських активно намагається налагодити контакт зі своїми шанувальниками, хоча не всі її спроби зустрічаються з позитивним відгуком. Артистка вирішила порадувати фанатів новою світлиною, на якій вона постала у весняному вбранні: зелені штани, білий бомбер, білі кросівки і сумка Prada. Цей образ доповнювали сонячні окуляри у білій футуристичній оправі. Однак деякі користувачі звернули увагу не на образ Насті, а на не дуже акуратно заправлене ліжко у кадрі, що спричинило до зміни її настрою.

ПриватБанк розірвав контракт з клієнтом без попередження: "Було дуже дивно"

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Клієнт ПриватБанку скаржиться, що не зміг увійти до застосунку банку, адже отримав відмову. Чоловікові відмовили в обслуговуванні і навіть розірвали з ним контракт, хоча він користувався цим банком приблизно протягом 7 років. Клієнт намагався увійти до застосунку "Приват24" та не зміг, адже йому надійшла відмова. Коли він зателефонував до служби підтримки, йому відповіли, що банк не хоче його обслуговувати і навіть розриває з ним контракт, не пояснюючи причини.