69-річний пенсіонер із Великобританії, Девід Кларксон, вирішив відзначити свій вік новим рекордом – відвідати 120 пабів за 24 години! Це не просто алкогольна пригода, але й подорож пабами Сіднея, де Девід уже 40 років почувається як удома.

Бухгалтер за фахом та "лорд" за званням, Девід не просто взяв і вирушив у паби. Він ретельно спланував свій маршрут, використавши свої бухгалтерські навички та Google Maps.

69-річний пенсіонер встановив рекорд Гіннеса / фото: guinnessworldrecords

Адже, як відомо, у плануванні завжди краще спиратися на точні дані!

Спроба рекорду розпочалася у пабі "Капітан Кук", де Девід насолодився своїм першим напоєм. За 24 години він встиг випити цілих 20 літрів рідини, більшу частину яких склали безалкогольні напої та соки.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Щоб усе було чесно, Девід узяв із собою друзів як свідків, які супроводжували його та підтверджували відвідування кожного паба. Піт Фейрберн з Гіннесівської Книги Рекордів також стежив за ним, і Девід навіть поквапив його, щоб не відставати!

У підсумку останній паб, який Девід відвідав, був Sussex Garden Bar. І саме там, менш ніж за кілометр від старту, йому надали титул рекордсмена.

На думку Девіда, похід у паб – це не лише можливість випити пива, а й чудовий спосіб завести нових друзів. І коли рекорд було встановлено, Девід замовив собі заслужену на повну пінту пива. Ну, заслужив!

Крім того, Знай.ua повідомляв, що логер затягнув свого батька в ресторан заради найгострішого кару: "горіло" не тільки в роті.

Також ми розповідали про суворий дефіцит: любителям пива варто напружитись