Після того, як Ані Лорак з'явилася в інтерв'ю, після якого хейт у її бік тільки виріс, комік Юрій Великий одного разу вирішив взяти в неї ще одне інтерв'ю.

У своєму Instgaram Великий зіграв за одного з провідних на роств, а також за Ані Лорак.

Ані Лорак, кадр із кліпу

Він обіграв усі "ляпи" зрадниці, бо вона ще дівчинка в 44 роки, до розкиданого тіла, "там де має бути голова - попа". Окремо комік висміяв "події" і зв'язок з "Приліпом" Кіркоровим.

Відомий комік не пошкодував зрадницю і пожартував з її "визнання" як їй важко там, коли в Україні люди без світла і тепла під ракетними обстрілами не розуміють, як їй у Москві.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram

Юрій Великий не втрачає можливості, щоб тицьнути росіян чи зрадників у їхні вчинки, та наголосити на безглуздості деяких висловлювань.

Натомість українці охоче дякують Юрію та захоплюються талантом пародиста.

Юрій Великий. Фото: скріншот Instagram

"Ви як завжди дуже смішно і влучно показали цю зрадницю", "Ви краще відтворюєте барриса, ніж воно саме говорить", "Дякую за шедевр. Як завжди розбираємо на цитати. Здоров'я вам. Все буде Україна", "Що я хто я" , я не можу з тієї гри Юрія", "Юрій я під столом від сміху, ви унікальний! Дякую за вашу працю і талант і приголомшливий гумор!", "Хотіла пробити стіну, але поки що вдалося пробити тільки дно" , - написали в коментарях шанувальники Великого.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, що набридло прикидатися? Зрадниця Ані Лорак подалася на громадянство Росії.

Раніше ми повідомляли, що друг Зеленського з "Квартал 95" прозвітував про збитий літак Росії: "Наведення дає мені на ТУ-шки".