Війна жорстоко випробовує на фортецю кожну українську родину. Не стала винятком і сім'я відомої телеведучої Маші Єфросініної, чоловік якої Тимур Хромаєв з перших днів повномасштабного російського вторгнення взяв до рук зброю і став на захист Батьківщини.

Під час інтерв'ю журналісту Роману Кравцю Маша розповіла про сьогоднішні будні свого чоловіка – командира роти 112-ї бригади київської територіальної оборони. Тимур разом із підрозділом займається радіоелектронною боротьбою, протидією ворожим безпілотникам та дронам на запорізькому напрямку фронту.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Втім, специфіка служби чоловіка змушує його регулярно пересуватися по всій країні, де цього вимагає ситуація. А ось ночівлі будинку в рідному домі, поряд із коханою дружиною та дітьми, нині стали справжнім благом для Тимура. І кожен такий спільний вечір чоловік намагається присвятити сім'ї. Проте не буває без скандалів.

— В одному з інтерв'ю ти розповідала, що твій чоловік є командиром бригади, яка займається радіоелектронною боротьбою, БПЛА та дронами.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

— Я помилилася тоді, і дуже сильно мене за це лаяв Тимур, бо я йому завдала проблем. Він командир роти. Я просто обмовилася.

У ті дні, коли він ночує вдома, перед сном показує їй відео, як із побратимами знищує ворога. Крім того, чоловік, за спостереженнями жінки, змінився – став більш замкнутим, жорстоким.

Нагадаємо, Олег Скрипка чесно зізнався, чи будуть його сини воювати, але за себе жодного слова

Як повідомляв "Знай.uа", "все пішло не за планом": Злата Огневич зізналася, що хотіла завершити своє життя

Знай.uа писав, поки Кацурін не бачить: Дорофєєва в обжаті міні-сукні усамітнилася з відомим блогером