У спортивному залі для скелелазіння в Міссурі-Сіті (Техас) помер підліток, але причина смерті не була пов'язана з нещасним випадком.

Семмі Берко був підданий серцево-легеневій реанімації протягом двох годин, але лікарі після марних спроб повернути його до життя констатували смерть.

Семмі Берко, з відео "Fox 26"

"Він піднявся на вершину стіни, зателефонував у дзвінок, як нам сказали, а потім його тіло обм'якло, і здавалося, що він або грає, або знепритомнів. Вони були не зовсім впевнені, і коли зрозуміли, що він не реагував, вони повільно опустили його", - пояснює мати Семмі, Дженніфер.

Семмі Берко у лікарні, відео Fox26

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Незабаром їм стало відомо, що у 16-річного Семі раптово зупинилося серце. Працівники спортивного залу спочатку, а потім фельдшери та лікарі протягом двох годин намагалися провести серцево-легеневу реанімацію.

Лікарі залишили батькам попрощатися із сином.

"Я почала з ним розмовляти, просто кажучи, як сильно я його люблю і шкодую, що ми не знали, як його врятувати. Раптом, коли я почала молитися, мій чоловік сказав: "Боже, він ворушиться", - вигукує Дженніфер . крик батьків прибігли лікарі, і їм удалося реанімувати хлопця.

Через те, що Семмі перебував без кисню довгий час, усі були впевнені у катастрофічній травмі мозку. Але, на щастя, він мав лише короткочасну втрату пам'яті.

Семмі зараз старанно працює разом із батьками над відновленням сили у своїх ногах, після того, як він пробув у лікарні на відновленні майже місяць.

"Я знав, що це буде дивний, шалений досвід - знову вчитися ходити і працювати над силою, не використовуючи ноги, щоб мати можливість утримувати рівновагу. Насправді це був дивовижний досвід, ніби я помітив, що мені стало краще щодня! Я роблю щось. Нове щодня", - каже усміхнений і захоплений Семмі.

Сім'я Берко разом із сином Френкі, відео Fox26

Дженніфер і Крейг пройшли найдраматичнішу ситуацію в житті, але їх історія ще глибша і болючіша. Три роки тому вони втратили свого молодшого сина Френкі, коли йому було стільки ж, скільки Семмі зараз. Френкі страждав від нападів, які спричинили численні черепно-мозкові травми, включаючи напад, який він отримав, що стрибав із високої дошки у воду, що призвело до падіння на землю з висоти на голову. Хоча він вижив, він втратив життя внаслідок останнього нападу. Батько Френкі, колишній фельдшер, проводив якісну серцево-легеневу реанімацію до прибуття парамедиків, але не зміг його реанімувати.

Нагадаємо, що пара пішла на страшний "атракціон" і побачила примар: три пари дитячих ніг біжать.

Раніше ми повідомляли, що він прийде знову: мати кілька років страждала після смерті сина, але потім він з'явився на кухні серед ночі.