Подія трапилася в місті Ньюбері, графство Беркшир, увечері чоловік вийшов на вулицю вигуляти свого собаку, як раптово над його головою пролетів невідомий об'єкт чорного кольору та трикутної форми.

Про те, що трапилося, один із мешканців Ньюбері написав на американський уфологічний сайт Mufon.

НЛО

Як заявляє очевидець, НЛО, що пролітає, сильно налякав собаку. Тварина дико гавкала і була в паніці. За словами її господаря, собака ніколи себе раніше так не поводив.

Також за заявою чоловіка, об'єкт йшов на швидкості 40 миль на годину на висоті близько кілометра і безшумно. При цьому він яскраво світився і світло було схоже на "стадіонні прожектори".

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Дві його сторони були більш витягнуті, а третя коротша. Приблизно 40 на 60 відсотків. Світло йшло з задньої панелі, і воно було таким яскравим, що нагадав мені класичні фантастичні фільми з НЛО. Він був таким же яскравим як стадіонні прожектори, але був білішим, а не жовтим”.

На кінчиках трикутника горіли червоні та білі вогні. Причому білий горів постійно, а червоний блимав. Знизу з "дна" трикутника жодного світла не було.

Собака очевидця в цей момент почав поводитися так, ніби був сильно наляканий. Вона почала голосно гавкати, підстрибувати і рватися з повідця.

Один із британських уфологів Карл Вебб був повідомлений про цей випадок, але поставився до нього із сумнівом. За його версією, швидше за все, це був просто дрон. Цей випадок не перший, коли собаки яскраво реагували на появу НЛО.

Нагадаємо, що НЛО з'явилися у прямому ефірі: астроном спостерігав за Місяцем і випадково показав правду усьому світу.

Раніше ми повідомляли, що США десятки років "ловить" НЛО і зберігає у себе в офісі: джерело шокувало весь світ.