Метт Бусбіс, американський мільйонер та успішний підприємець, став героєм несподіваної і зворушливої історії, що трапилася в Батон-Руж, штат Луїзіана.

За словами Бусбіса, він ніколи не відчував себе багатшим, ніж у момент, коли маленький хлопчик подарував йому свій єдиний долар, думаючи, що Метт - безхатько.

Один долар, фото з вільних джерел

Це сталося рано-вранці в житловому комплексі, де живе Бусбіс, спрацювала пожежна сигналізація. Метт, не роздумуючи, кинувся назовні, але, на щастя, пожежі не було. Хоча він був одягнений не по сезону і виглядав розпатланим, вирішив скористатися моментом для відвідування кав'ярні.

Дорогою до кав'ярні Метт зупинився помолитися в тихому куточку двору. Коли він відкрив очі, перед ним стояв маленький хлопчик зі стиснутим кулаком.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Кафе. Фото: Xage.ru
Кафе. Фото: Xage.ru

9-річний хлопчик Келвін Елліс, відкрив свою руку та простягнув Метту долар, сказавши, що завжди хотів допомогти безхатьку. Келвін пояснив, що отримав цей долар за свої гарні оцінки у школі, і це були єдині його гроші. Його жест глибоко зворушив Бусбіса.

Метт запросив Келвіна поїсти разом, а потім зв’язався з батьками хлопця, щоб розповісти про їхню зустріч і висловити своє захоплення добротою їхнього сина. В знак вдячності і заохочення, Бусбіс подарував Келвіну 40 секунд у своєму магазині спортивних товарів, щоб вибрати все, що йому сподобається.

Підліток на велосипеді, кадр з відео

Хлопчик вибрав новий велосипед серед інших речей. Пізніше Келвін поділився своїми враженнями, сказавши, що найбільшу радість йому принесла не подарунок, а можливість допомогти комусь, хто, на його думку, потребував допомоги.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що гроші списують, а за що – незрозуміло: абоненти "Київстар" не дораховуються своїх кровних

Вам буде цікаво дізнатися мрія з NFS всіх хлопчиків за 30: у Києві помітили легендарний спорткар BMW