Горе охопило сім'ю Лейзи після смерті її 33-річного сина Джейсона Голтона, якого вважають найважчою людиною Великобританії з вагою 317 кілограмів.

Перед невтішною матір'ю постала складна проблема – знайти місце, де можна було б належним чином провести кремацію тіла її сина за його останньою волею. Про це повідомляє The Sun.

Джейсон Голтон, скріншот: Youtube

"Джейсон хотів, щоб його кремували, але є побоювання, що тіло не поміститься в камеру. Якщо доведеться ховати, то це обійдеться набагато дорожче, адже знадобиться подвійна ділянка, а у мене немає таких коштів", - зі сльозами на очах розповідає 55-річна Лейза.

Цього місяця Джейсон помер після відмови внутрішніх органів, викликаної надмірною вагою. Напередодні шість пожежників на спеціальному транспорті надали йому екстрену допомогу та госпіталізували до Королівської окружної лікарні Суррея.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Лейза з болем описує складнощі, з якими їй доводиться стикатися в пошуках гідного місця для проведення останньої церемонії: "Мій друг обдзвонював похоронні бюро, і одне з них запитало про розміри Джейсона. Вага не викликала занепокоєння, але тіло може бути занадто широким. зрештою - зрештою знайшлася фірма, яка погодилася виготовити для нього більшу прямокутну труну і вигадала спосіб транспортувати тіло, але я не впевнена, що він поміститься в катафалк”.

Джейсон Голтон, скріншот: Youtube

Проблема із надмірною вагою переслідувала Джейсона з підліткового віку після смерті батька. Незважаючи на спроби схуднути, хвороба взяла гору - він переніс кілька мікроінфарктів, втратив здатність пересуватися і був прикутий до ліжка.

Нагадаємо, психотерапевт "лікував" дівчину від панічних атак своїм пенісом: "Як лазерний промінь..."

Як повідомляв "Знай.uа", жінка прийшла до лікарні на обстеження, але її "утішили" тим, що вона для них померла: "Як..."

Знай.ua писав, 23-річний хлопець пішов у печеру на два місяці і зізнався, що з ним сталося