Яблуня, як і будь-яке інше дерево або культура, потребує регулярного поливу, але варто знати певні моменти, які допоможуть не вбити ці фрукти. Варто знати, як правильно поливати дерево з яблуками і що варто враховувати при поливі.

Про це повідомляє Zhenskiy.

При поливі яблуні варто враховувати, перш за все, структуру грунту, адже у "важкому" волога затримується, а ось у легкому вода швидко зникає. До того ж, варто звертати увагу на те, скільки років яблуні, адже чим старше дерево, тим більше потрібно для нього води.

Яблуні, фото: скріншот з відео

Саджанець потрібно часто поливати – по 20-30 літрів раз на 7 або 10 днів. Якщо ви побачили, що листя на дереві почали в’янути і висихати, необхідно його поливати ретельніше. А ось дорослим деревам достатньо бути политими двічі на місяць, але зазвичай достатньо один раз.

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Якщо ви помітили, що під деревом вода перестала проникати в грунт, припиніть процес зволоження. Спочатку поливати дерево з яблуками варто перед тим, як воно почало цвісти, а потім вже треба дивитися на погодні умови навколо.

Підживлення яблунь, скріншот: YouTube

Якщо влітку сухо і майже немає опадів, яблуню варто поливати двічі на тиждень, щоб вона не в’яла і отримувала необхідну кількість води і давала великі та смачні фрукти.

Нагадаємо, які рослини здатні захистити культури на городі від небажаних шкідників.

Як повідомляли раніше, як можна швидко і ефективно позбутися капустянки на городі.

Як писав "Знай" раніше, що варто посадити біля редьки на городі для великого врожаю.