Алла Пугачова стала однією з небагатьох російських знаменитостей, які підтримали Україну після повномасштабного вторгнення.

Зараз Примадонна вже давно не живе в Москві, більше того, її чоловік - Максим Галкін навіть став іноагентом у Росії. Також Алла Борисівна виховує двох чудових дітей - Лізу та Гаррі - чудово справляючись із роллю молодої матусі. Але, мабуть, роки беруть своє, адже нещодавно Аллу Пугачову помітили у дуже сумному вигляді разом із її сином Гаррі. Зазначимо, що артистці у квітні цього року виповнилося 75 років.

Максим Галкін та Алла Пугачова, кадр з інтерв'ю

У момент того, коли артистку зняли всюдисущі папарації, Пугачова проводила час на Кіпрі, відвідуючи там різні визначні пам'ятки. Саме під час однієї з таких "вилазок" із сім'єю її і засікли. Тоді вона була в компанії свого сина Гаррі, а дочки Лізи та чоловіка Максима Галкіна поряд не спостерігалося.

Після того, як у соцмережі потрапили кадри, користувачі стали активно обговорювати здоров'я легендарної артистки.

Популярні новини зараз

50 тисяч українців забиратимуть на війну щокварталу – скільки ще новобранців не вистачає

Українцям пояснили, як виїхати за кордон, щоб не "розвернули"

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто

Показати ще

Справа в тому, що поруч із сином Примадонна йшла помітно погойдуючись, ледве пересуваючи ноги. Мабуть, вік уже дається взнаки, про що нагадали користувачі соцмереж. І це незважаючи на те, що Алла Пугачова намагається справляти враження енергійної жінки.

Нагадаємо, що Алла Пугачова змусила росіян посиніти від безсилля та агресії.

Раніше ми повідомляли, що "Перше кохання" Алли Пугачової вирвалося назовні при Галкіні: "Боже це було так давно".

Також стало відомо, що Галкін напідпитку зізнався, де ховають двійників путіна: "Є місце під Москвою, де вони всі разом".