Популярний у соціальних мережах астрологічний експерт Алакх Ніранжан заявив, що до липня в України та Росії буде паритет на фронті, далі ми матимемо невелику, але важливу перемогу, а потім мирні переговори.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру астролога, який доступний для перегляду в YouTube.

Джйотіш Алакх Ніранжан

Як би ви охарактеризували літо? Які найважливіші дати червня? Які найскладніші дати червня? Що на нас чекає в перший місяць літа?

Червень, в принципі, подібний до того, що є зараз. У липні буде найбільша напруга, бо до липня максимум сил уже Україна накопичить і стане на повну опозицію Росії. І це будуть пікові, найістотніші, найкривавіші бої саме у липні. До кінця липня буде здобуто невелику, але важливу перемогу. Невелика, але психологічно важлива.

Популярні новини зараз

Зірки зійшлися: цим знакам Зодіаку червень принесе здійснення найзаповітніших мрій

Українців приготували до нових платіжок за газ – як раніше вже не буде: що відбувається

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат

Показати ще

Алакх Ніранжан. Фото: Youtube

Далі, коли почнуться переговори, і на тлі переговорів воєнні дії продовжуватимуться, вже у вересні-жовтні очікується якась істотна позитивна зміна. Я розумію, що це дивно. Те, що я говорю, не відповідає тому, що розповідають політологи та всякі там військові стратегії, але тим часом це можливо цілком, усе, що я говорю.

Як ви вважаєте, яку роль відіграє зараз Китай на Саміті світу? І чи взагалі ця подія, Саміт світу, як він вплине на перемогу України?

Позитивно. Я думаю, що нетерпиме ставлення до Росії буде сказано з боку світу. Зауважте, що навіть Індія приїде, навіть Індія. Як було багато розмов, що Індія – ворог України. Про що ви говорите? Індія буде присутня, вона представлятиме Південь, яким так сильно лякали останнім часом Україну. Закінчилися переляки, всі повертаються до України обличчям.

Нагадаємо, "Далі буде жахіття": астролог дав детальний прогноз про плани Путіна на Україну.

Раніше повідомлялося, знадобиться велика вилка для локшини: п'ять знаків Зодіаку, які брешуть і не червоніють.

Також, сім'ї возз'єднаються, їздитимемо – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану.