Подорожі літаком вимагають дотримання певних правил безпеки та етикету. Проте трапляються випадки, коли деякі пасажири намагаються порушити встановлені норми, керуючись власними інтересами чи амбіціями. Саме така ситуація сталася під час одного з авіарейсів, коли жінка, не чекаючи на остаточну зупинку літака, кинулася до виходу, щоб першою покинути його салон.

Незважаючи на попереджувальні сигнали та прохання бортпровідників, пасажирка проігнорувала вимоги і, не звертаючи уваги на інших, рушила вперед, сподіваючись першою покинути борт. Про це розповіли на Reddit.

Літак, кадр з відео

Проте пілот виявився досвідченою та кмітливою людиною. Замість прямих доган чи покарань він вирішив діяти більш креативно і з гумором. Скориставшись можливістю оголошень гучномовцем, він повідомив про "особливу гість" на борту, яку він особисто вітатиме після приземлення.

Ця заява змусила присутніх затамувати подих в очікуванні. Коли літак зупинився, пілот справді вийшов у салон і, немов шукаючи цю "особливу гостю", попросив жінку відійти трохи назад. Продовжуючи цю гру, він повів її до хвоста літака, де нарешті оголосив, що "особливою гостями" була пасажирка, яка сиділа на місці 42С. Після чого в салоні пролунали оплески та сміх.

Популярні новини зараз

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

BBN Airlines, літак, фото з відкритих джерел

Такий дотепний вчинок пілота не лише привернув порушницю до її неналежної поведінки, а й зробив це у гумористичній формі, не принижуючи її гідності.

Нагадаємо, єноти поневолюють столицю Японії: звідки вони з'явилися і чому винне аніме

Як повідомляв "Знай.uа", жінка дізналася про зраду через похід до ветеринара: собачка сама "розкрила" правду

Знай.uа писав, чоловік 20 років уникав правосуддя, вдаючи, що він глухонімий