У містечку Моррісон, яке розташоване в американському штаті Колорадо і має населення всього 396 осіб, за останні два тижні було виписано неймовірну кількість штрафів за перевищення швидкості – 10 287.

Це вражаючий результат встановлення лише двох нових камер автофіксації порушень правил дорожнього руху... Про це повідомляє сайт Carscoops.

Перевищення швидкості, фото Національної поліції

Хоча камери контролю швидкості були встановлені в Моррісоні ще у березні, протягом перших 60 днів вони працювали в тестовому режимі і порушників лише інформували про перевищення швидкості.

Однак це не зупинило водіїв від порушень, що продовжуються. Починаючи з 8 травня, поліція почала виписувати штрафи, і водії продовжували масово перевищувати встановлений ліміт швидкості – 25 миль на годину (40 км/год). Лише за один день у травні було виписано 1421 штраф.

Популярні новини зараз

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Показати ще

Моррісон є туристичним містом, розташованим біля національного парку Ред Рокс. Є ймовірність, що серед порушників є туристи, які не знають про камери. Тим більше, що одна з камер встановлена ​​прямо на виїзді з міста, яке веде на автостраду і саме там автомобілісти часто розганяються, де їх успішно і "ловлять".

Швидкісний ліміт, фото: X (Twitter)

У США, якщо перевищення швидкості становило навіть невеликі 16 км/год, все одно передбачено штраф у розмірі 40 доларів. Бюджет Моррісона через це вже поповнився більш ніж на 400 тисяч доларів.

В Україні із цим теж є проблеми, тому важливо нагадати, що дотримання правил дорожнього руху – це не лише обов'язок, а й запорука безпеки для всіх учасників на дорозі.

Нагадаємо, на ці питання потрібно відповідати правильно: що потрібно пам'ятати, якщо ваше авто зупинила поліція

Як повідомляв "Знай.ua", лише кілька причин: чому українці можуть їздити на червоне світло

Знай.ua писав, перш ніж їхати - перевірте: ці речі завжди повинні бути у вашому авто